liliputanac 0 Posted March 28, 2012 trebao je invernes da da jedan gol baksuzi , oborise mi tiket gdje je bio ovaj x laka vam noc narode, odoh gledati malo ovja tenis izgleda da je zanimljivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 28, 2012 kraj 0-0 9.00 :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 28, 2012 trebao je invernes da da jedan gol baksuzi , oborise mi tiket gdje je bio ovaj x laka vam noc narode, odoh gledati malo ovja tenis izgleda da je zanimljivo A steta, propade dobar listic. Ma igraju ko zene, samo brejk na brejk!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 28, 2012 idemo murrrrrrrrrrraaay!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted March 28, 2012 Ni jedan domaćin ne dade gol u 1/4 finalu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 28, 2012 kad su svi favoriti bili gosti Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 28, 2012 Vidim da igra Carmelo, al igra i Nelson za Orlando, ajmoooo Magic!! Ima da mi popravite dan :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 29, 2012 Jel moguce da Columbus dere Detroita ovo je za mene naucna fantastika, ko gleda tekmu ima sta i da vidi a ti je jedan bijedni Detrioit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 29, 2012 Jetsi dali dva gola dok sam ja nesto buljio po netu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 29, 2012 York se baca kao na fudbalskoj utakmici i skida pak, prava naucno fantastika Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 29, 2012 Sta si igrao na Detroit? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 29, 2012 Konacni pobijednik umjesto da sam okinuo golove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 29, 2012 Konacni pobijednik umjesto da sam okinuo golove Dobra je to ekipa, ali los momenat da se igra na njih. Ja njih volim ganjati protiv velikih ekipa jer svakog mogu potuci kako kod kuce tako i u gostima. Sad sam nesto i video da su zaredjali niz poraza u gostima. Sretno ovo u svakom slucaju, ja nisam nista ovo dirao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 29, 2012 Dobra je to ekipa, ali los momenat da se igra na njih. Ja njih volim ganjati protiv velikih ekipa jer svakog mogu potuci kako kod kuce tako i u gostima. Sad sam nesto i video da su zaredjali niz poraza u gostima. Sretno ovo u svakom slucaju, ja nisam nista ovo dirao. Kontam kuci ih razbucali 7:2 pa reko valjda u gostima ako nista mogu na produzetke da ih uzmu, a Detroitu treba ova pobijeda pa ako nece pobijediti zadnje na tabeli kojima ama bas nista ne treba e onda neznam koga ce, ali eto vidjecemo ako se golman i odbrana Detroita probude bice dobro, samo sto mi je golamn Detroita na ovoj tekmi ne zna da li je dosao ili posao a odbrana leta ko muhe bez glave a sa druge strane ljudi igraju koda je finale... York skace po golu ko blesav..... Quote Share this post Link to post Share on other sites