Banega 12 Posted March 29, 2012 Kontam kuci ih razbucali 7:2 pa reko valjda u gostima ako nista mogu na produzetke da ih uzmu, a Detroitu treba ova pobijeda pa ako nece pobijediti zadnje na tabeli kojima ama bas nista ne treba e onda neznam koga ce, ali eto vidjecemo ako se golman i odbrana Detroita probude bice dobro, samo sto mi je golamn Detroita na ovoj tekmi ne zna da li je dosao ili posao a odbrana leta ko muhe bez glave a sa druge strane ljudi igraju koda je finale... York skace po golu ko blesav..... Sto treba Detroitu? I ne bas nesto posebno Ali ako neko moze lako preokrenuti, onda su to oni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 29, 2012 Sto treba Detroitu? I ne bas nesto posebno Ali ako neko moze lako preokrenuti, onda su to oni Treba im za sto bolji plasman za pleyoff Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 29, 2012 Treba im za sto bolji plasman za pleyoff Ma kakv bolji plasman, sve je to lutrija koga mogu dobiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 29, 2012 Ma kakv bolji plasman, sve je to lutrija koga mogu dobiti Slazem se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 29, 2012 Slazem se PAzi sad ovo, ako kojim slucajem šugavi capsi koji su me samo sinoc kostali stotinu evrica, a da ne pricam u narednim nekim mecevima, osvoje to 8 mesto, a nesto imam utisak da ce Sabresi stati, onda ce recimo igrat sa Bluesima , a meni su tu sanse sada 50:50% jer u play offu se igra dosta i takticnije, a moze imat i srece malo na strani tvog paka. Ima svega jednom recju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 29, 2012 Ne daju rangersi Jetsima sansu za play off. preokret 3:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 29, 2012 Ko će meni objasiti ovu košarku!!?!??! Imaš 40 razlike i onda nakon 10tak minuta moraš strepiti nad 10 razlike! Nije mi jasno??? Možda sam ja samo glup! ahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted March 29, 2012 Neznam, mozda zato sto se ne ocekuje puno golova. Ja sam lupio under na jednom listicu. neznam zasto je toliki koeficijent da ce na utakmici prvi gol dati Bayern koef se negdje krece od 1.80-1.90 to sam ja igrao u natjecanju na forumu eto oba dvojca smo pogodili Quote Share this post Link to post Share on other sites