Crni 23 Posted March 28, 2012 (edited) Thursday, March 29 2012. Tokyo Dome, Tokyo, Japan 11:05, Oakland Athletics-Seattle Mariners(Total Runs), tip Under 8.5, @1.901, Pinnacle, 5/10 Danas je na programu drugi meč u Tokyo Domu između nominalnih domaćina Atleticsa i gostujućih Marinersa....Kao i prošle sezone tako je i ove sezona počela u Japanu naravno ne slučajno jel je u Japanu Basseball najpopularniji sport naravno tu je i veliki markentiški potez jel ogroman broj Japanskih igrača igra u MLB-u svakako je da jedan od najpopularnijih i najboljih igra i u Seattlu RF Ichiro Suzuki koji je među najplaćenijim igračima u MLB-u sa fantastičnom godišnjom platom od čak $18,000,000 dok i na drugoj strani za Oakland igra C Kurt Suzuki tako da je to još jedan od razloga da i večeras kao i juče Tokyo Dom bude prepun. Juče je u njihovom prvom meču pobedu odneo Sea. pobedivši sa 3-1 i to tek nakon 11 inn. u jednom veoma tvrdom meču što je bilo i očekivano pored dobrog pičinga i odbrane su bile odlične uz veoma slabe napade. Iako je na današnjem meču piching Machup lošiji ja bi se odlučio za Under poena granica je po meni neverovatna 8.5 što je za sigurno za dva među najlošija napada u celom MLB-u previsoko ako se uzme i da je Seattle možda i ekipa sa najboljom odbranom u celoj ligi taj bet dobija na težini. Danas će za Atleticsena brdašcu startovati veoma iskusni Bartolo Colon(38god) RHP koji u karijeri ima W 161 L 113 4.09 ERA sasvim solidne brojke. On je prošle sezone igrao za N.Y.Y. i imao učinak od 8-10 4.00 ERA gde je sezonu počeo fantastično da bi potom malo pao u formi ali je i imao fantastičan meč gde je imao CG(Odbacao ceo meč) i zabeležio SHO( bez primljenog poena na meču) sve u svemu jedna sasvim solidna sezona za njega. Ono što je kod njega je ogromno iskustvo i ako počne meč dobro mogao bi da odbaca dobrih 5-6 izmena ima fantastičan fast bol i ako bude dobro gađao strajk zonu biće dobro po njrga jel bi mogao dobro da otvori sezonu jel svakako napad Seattla nije sjajan. Dok sa druge strane za Seattle na brdašcu će stajati Jason Vargas(29 god.) LHP Levoruki pičer koji u karijeri ima 28- 39 4.53 ERA dok je prošle sezone imao 10-13 4.25 ERA jedan sasvim solidan pičer koji je sezonu počeo fantastično da bi posle malo pokvario utisak ali je u prvom delu imao čak 4 CG i 3 SHO što je sjajno njegova velika prednost je što iza sebe ima fantastičnu odbranu i on bi mogao imati dobar meč jel je takođe što se videlo napad Oaklanda delovao jako loše i bezopasno. Napad Oakl. verovatno kao i juče bi trebalo da izgleda - 1. Jemile Weeks (S) 2B 2. Cliff Pennington (S) SS 3. Coco Crisp (S) LF 4. Seth Smith (L) DH 5. Kurt Suzuki ® C 6. Josh Reddick (L) RF 7. Yoenis Cespedes ® CF 8. Brandon Allen (L) 1B 9. Eric Sogard (L) 3B Dok Seattla - 1. Chone Figgins (S) 3B 2. Dustin Ackley (L) 2B 3. Ichiro Suzuki (L) RF 4. Justin Smoak (S) 1B 5. Jesus Montero ® DH 6. Mike Carp (L) LF 7. Miguel Olivo ® C 8. Michael Saunders (L) CF 9. Brendan Ryan ® SS Jednostavno sasvim solidni starteri sa odličnim bulpenima i dobrim odbranama uz prilično loše napade sve mi govori da ova margina 8.5 je previsoka čak da je i 7.5 možda bi uzeo. Moram na ovom meču odigrati Under 8.5 kvota je sjajna i siguran sam da će sutra pasti... FT: 4-1 Win Edited March 29, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 29, 2012 Uuuh koja katastrofa sinoc, nista mi nije proslo! A valjda ce dns bit vise srece! Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted March 29, 2012 Skoro smo sve dobro prognozirali haha :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 29, 2012 Boli me briga glavno da su knicksi ubili :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 29, 2012 Boli me briga glavno da su knicksi ubili :) To me najvise i boli! To mi je bilo za visoki ulog! Orladno se totalno raspao u 2. cetvrtini.A Knicksi bolje igraju što im je manje zvijezda u momčadi. Bilo bi zanimljivo vidjet omjer pobjeda/poraza kada igra samo jedna zvijezda, Melo, Amare ili Lin (ajmo rec da je zvijezda, ipak ih je sam nosio ono razdoblje) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 29, 2012 Fino se i završilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 29, 2012 (edited) Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 01:00 - Boston Bruins - Washington Capitals - Boston Bruins - 1.521 01:00 - New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning - Tampa Bay Lightning +1.5 - 1.649 01:00 - New York Islanders - Pittsburgh Penguins - New York Islanders over 2.5 - 2.030 01:00 - Toronto Maple Leafs - Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs over 2.5 - 1.901 02:00 - Minnesota Wild - Florida Panthers - under 5.5 - 1.498 02:30 - Chicago Blackhawks - St. Louis Blues - Chicago Blackhawks over 2.5 - 2.120 04:00 - Phoenix Coyotes - San Jose Sharks - Phoenix Coyotes over 2.5 - 1.926 Uspješan odabir! Tuto Edited March 30, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 29, 2012 Boston preko 5,5 imaju lijep postotak utakmica sa preko 5,5 poena po tekmi...ujedno i najefikasnija momcad lige. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 29, 2012 gledao sam do 3 cetvrtine bilo je 40 razlike pred kraj 3 cetv...Vjeruj mi kad kazem ona Woodson je kralj....kako brutalno slaze obranu, covjek je od mela napravio obrambenog igraca, a jucer je igrao poziciju 4. i to bez greske! plus sto ima povredu noge Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 29, 2012 (edited) NBA: 01:00 Indiana-Washington Wizar. Under 193.5 @1.962 02:00 Miami-Dallas Mavericks Dallas +8 @2.000 04:00 Portland-New Orleans Horn. Over 185 @1.952 04:30 LALakers-Oklahoma City T. Oklahoma -1 1.990 Kladionica: Pinnacle Ovo je ovako na prvu, svidja mi se over Portlanda i NO dosta, mislim da cu to singlirat. Također Oklahoma mislim da nije los koeficijent, bolji su od LA, a imamo skoro egal kvote jer su Lakersi odlicni doma (20-4), zato opreznos s ovime. Miamiu je James upitan veceras, a nanizali su i dva poraza, a Dallas ima dvije zadnje pobjede protiv Houstona. Vrijedi oprobat. Edited March 30, 2012 by diesel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 29, 2012 01:00 Indiana-Washington Wizar. Indiana -9,5 @ 1.943 02:00 Miami-Dallas Mavericks Miami -8 @1.917 04:00 Portland-New Orleans Horn. New Orleans +9,5 @1.952 04:30 LALakers-Oklahoma City T. Oklahoma -1 1.990 Kladionica: Pinnacle dodao bi jos: LeBron James Over 26. points 2.02 Dwyane Wade Over 23.5 points 1.85 LaMarcus Aldridge Over 21. points 1.85 Kladionica : Betsson Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted March 30, 2012 Jel bila dobra noć s NBA? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 30, 2012 Nije lose, glavni par mi je prosao Al cijeli dan sveukupno i nije bio nesto uspjesan, danas se nadam boljem Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted March 30, 2012 Samo naprijed ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites