diesel 0 Posted March 29, 2012 jesi pokrio x?? Nisam kad nitko nije 2 pokrio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 29, 2012 trebali smo se ranije cut ja bi pokrio 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 29, 2012 sjajni raul steta mogao je dati jos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 29, 2012 Ajmo Schalke!! Ajmo Raul Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 29, 2012 Ajmo Schalke!! Ajmo Raul za sad sve X Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 29, 2012 Raaaaauuuuuuuulllll!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted March 29, 2012 ajmo makabiiiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 29, 2012 Rauuuuuul , kakva golcina levom sa preko 20 metara Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 29, 2012 ajmo makabiiiii Skroz gusta tekma, mogli bi opet u X, jesi igrao konacni ili ne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted March 29, 2012 u regularnom toku pobjeda makabija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 29, 2012 ja ne vjerujem i onda man utd izgubi od njih....sramota! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 29, 2012 dobro vece narode jedan zamiljiv kosarkaski duel makabi - panatenaikos u hrvatskoj lutriji i 1 i 2 imaju vrijednost 2,15, ako neko igra to neka pogleda i kvotu u bonus paru koja je veca hehe ili da odigra dva listica na jednom 1 a na drugom 2 ima elemenata (ja da to odigram garant bi bio X) mislim da X ganjati nije lako, zato ako imas banku tu 1K na keca i 1K na dvojku i pevas pesmu sa 150 jura u dzepu. Malo li je na ovu oskudaciju? Ono sto jeste, da ulazes veliki novac, ali X u basketu treba uci, velika je verovatnoca da nece Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 29, 2012 odbrana Scalkea slaba Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 29, 2012 mislim da X ganjati nije lako, zato ako imas banku tu 1K na keca i 1K na dvojku i pevas pesmu sa 150 jura u dzepu. Malo li je na ovu oskudaciju? Ono sto jeste, da ulazes veliki novac, ali X u basketu treba uci, velika je verovatnoca da nece S tim da je 5% manipulativni trosak (rekao da su koeficijenti iz Hr. lutrije). Znaci riskiras 2000 kn za dobitak od 100 kn. Ja nebi. Quote Share this post Link to post Share on other sites