Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danas igraju Bergamo - VIlla Cortese, moglo bi se reć vječni derbi 2 velika rivala. Jedinica je oko 1,65 što je i prihvatljivo makar bi trebala biti barem na 1,85. Međutim tu je oklada koja jako često prolazi kada igraju ova 2 tima, a to je over u poenima. Online klade granicu drže na 183 poena što u 90% slučajeva prolazi ako ne bude razbijanja od 3-0 u što ne vjerujem. :50yes:

Posted

evo jedan pick koji se meni sviđa danas...francuska muška liga, susret između nantes-a i cannes-a...iako je zadnji susret pred mjesec dana nantes doma dobio 3-0 mislim da danas neće biti taj slučaj...ovo je play off, ekipe su podjednake i takav meč očekujem...stoga je moj pick over 183,5 poena @ 1.85 u bet365 i bwin...za prolazak ovog para treba recimo 4 seta po 25-21 što mislim da je vrlo izgledno...sretno ako neko odigra

Posted

Danas jedan zanimljiv par u turskoj ženskoj odbojci...Vakifbank vs. Eczacibasi..to je finale...prvu utakmicu dobio je Eczacibasi u nedjelju 2:3...danas sam primijetio da se kvota na domaćina srozala..razlog leži u tome što 3 bitne igračice gostiju imaju vrlo visoku temperaturu..Gulden, naša Senna Ušić i Elif...od njih Gulden je u daleko najgorem stanju i najvjerojatnije neće igrati danas..druge dvije možda i doktori napune s tabletama, al je pitanje koliko mogu dobro odigrati..od naših kladionica vidim da PSK drži ovaj par...1.65 je koeficijent (jučer bio 1,85)...ima i Vakif sličnih problema, no ne toliko bitnih igračica...utakmica počinje u 19 sati pa treba pratiti informacije...po meni isplati se probati na domaćina u nekoj kombinaciji