diesel 0 Posted April 1, 2012 Tek sad vidim za akciju, sad je vjerojatno vise nema ni ujednoj poslovnici Cestitke pobjednicima!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 1, 2012 (edited) Danas bi valjalo probati za one malo hrabrije Istra-Rijeka 1 tečaj preko 2, Istra je dobro krenula,Rijeka se spašava bit će tvrda utakmica vjerojatno s malo golova ali prednost dajem domaćinu,očekuje se pun stadion jer domaći navijači slave 20 godina postojanja tako da podrška neće izostati!! Edited April 1, 2012 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 1, 2012 nigdje me nije bilo cijeli mjesec i zadnjih desetak dana me malo krenulo i uzmem nagradu na expekt natjecanju jos da mi je sinoc proso par zavrsio bi kao treci sto nisam ni sanjo da bi mogo bit ovaj mjesec velike zasluge imaju fred i delpjero sto nisu pisali postove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 1, 2012 Nema vise obavijesti o skupinama H2H putem poruka ili si zaboravio?Otposlane su svima još jučer čiji su poštanski sandučići mogli primiti poruku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 1, 2012 Danas bi valjalo probati za one malo hrabrije Istra-Rijeka 1 tečaj preko 2, Istra je dobro krenula,Rijeka se spašava bit će tvrda utakmica vjerojatno s malo golova ali prednost dajem domaćinu,očekuje se pun stadion jer domaći navijači slave 20 godina postojanja tako da podrška neće izostati!! Rijeka na gostovanjima nije ostvarila pobjedu od prošle godine, u ožujku u Koprivnici (1-0).....i Nives Celzijus na tribinama Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 1, 2012 Dobro jutro narode! Novi mjesec i nova sansa za sviju! I da od jutros snijeg u Sarajevu! (nije prvoaprilska sala). Dobro jutro narode! Novi mjesec i nova sansa za sviju! sretno svima a evo i kod nas snijega nigdje me nije bilo cijeli mjesec i zadnjih desetak dana me malo krenulo i uzmem nagradu na expekt natjecanju jos da mi je sinoc proso par zavrsio bi kao treci sto nisam ni sanjo da bi mogo bit ovaj mjesec velike zasluge imaju fred i delpjero sto nisu pisali postove nemoj vise da mi kazes da si peh i baksuz Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 1, 2012 Sretno svima u travnju....nadajmo se da neće danas reze biti ko prvoaprilska šala Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 1, 2012 Otposlane su svima još jučer čiji su poštanski sandučići mogli primiti poruku. Sad vidim da i ja imam poruku u sanducicu. Ali nije bilo one obavijesti gore kod kuvertice pa nisam ni gledao Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted April 1, 2012 sretno svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 1, 2012 sretno svima a evo i kod nas snijega nemoj vise da mi kazes da si peh i baksuz nema veceg peha i baksuza od Davora samo sto je izgleda konacno dosao pameti pa se ufatio fakulteta a okanio se kladionice kad je vidio da ga ne ide Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 1, 2012 Danas bi valjalo probati za one malo hrabrije Istra-Rijeka 1 tečaj preko 2, Istra je dobro krenula,Rijeka se spašava bit će tvrda utakmica vjerojatno s malo golova ali prednost dajem domaćinu,očekuje se pun stadion jer domaći navijači slave 20 godina postojanja tako da podrška neće izostati!! Pratio sam, ali 60' i jos uvijek je 0-0.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 1, 2012 Danas bi valjalo probati za one malo hrabrije Istra-Rijeka 1 tečaj preko 2, Istra je dobro krenula,Rijeka se spašava bit će tvrda utakmica vjerojatno s malo golova ali prednost dajem domaćinu,očekuje se pun stadion jer domaći navijači slave 20 godina postojanja tako da podrška neće izostati!! Istra povela 1:0 ali su onda domači navijači napravili prekid utakmice. Quote Share this post Link to post Share on other sites