hsammer 2 Posted April 1, 2012 (edited) Novak Djokovic - Andy Murray, (zbroj gemova Over 22,5), @1.90 Do sada su se ova dva igraca susretala 12 puta u karijeri, 7 pobjeda ima Novak, dok se Andy radovao 5 puta. Ove godine su odigrali 2 susreta : 2012. Dubai Murray 2:0 (6:2, 7:5). 2012. Australian Open Djokovic 3:2 (6:3, 3:6, 6:7, 6:1, 7:5). - Novak Djokovic, prvi reket svijeta, vec je izgubio dosta bodova ove godine, na ovom turniru brani prvo mjesto osvojeno prosle godine. Ovo mu je 7-ma godina kako igra na Miami-u, 2 puta ga je osvajao i jednom igrao finale. Do ovog finala odigrao je 5 meceva na Miami-u. Svih 5 meceva je rjesavao u 2 seta, protiv Baghdatisa, Troickog, Gasquet-a, zatim u cetvrtfinalu lako je savladao "misa" Ferrer-a u prvom setu da bi se malo opustio u drugom, potom u polufinalu u prvom setu je prosto pocistio Monaca, da bi se opet u drugom setu opustio i ako je imao gem na svoj servis da zavrsi posao. - Andy Murray, 4. na ATP listi, i njemu je ovo 7-ma godina na Miami-u, osvojio je istoimeni turnir 2009., a 2007. je stigao do polufinala, ostali rezultata su slabi skroz. Prosle godine je ispao u drugom kolu istog tako da je ove godine debelo u plusu sa ATP poenima sto se tice ovog turnira. Moze se reci da je Murray do ovog finala imao daleko laksi posao od Novaka, naime u prvom mecu je pobijedio Fallu, zatim mu je Raonic predao naredni mec prije nego sto je i poceo, da bi usao odmoran protiv Simona i pobijedio ga, u cetvrtfinalu se provukao protiv Tipsarevica da bi se u polufinalu desila identicna situacija kao i u 3-cem kolu turnira, naime Nadal mu predaje mec prije pocetka istog zbog povrede koju nije smio da rizikuje. Dakle Murray ulazi u ovo finale daleko odmorniji od Novaka, ali i pored toga mislim da Novak osvaja Miami. Iako mislim da je sigurnije (a i bolja je kvota) tipovati na zbroj gemova. Dakle, vjerujem da ce pobjedu odnijeti Djokovic poslije dosta odigranih gemova u finalu. Sto mi je u ovom trenutku bitnije.... Edited April 1, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 1, 2012 Novak Djokovic - Andy Murray, (zbroj gemova Over 22,5), @1.90 Do sada su se ova dva igraca susretala 12 puta u karijeri, 7 pobjeda ima Novak, dok se Andy radovao 5 puta. Ove godine su odigrali 2 susreta : 2012. Dubai Murray 2:0 (6:2, 7:5). 2012. Australian Open Djokovic 3:2 (6:3, 3:6, 6:7, 6:1, 7:5). - Novak Djokovic, prvi reket svijeta, vec je izgubio dosta bodova ove godine, na ovom turniru brani prvo mjesto osvojeno prosle godine. Ovo mu je 7-ma godina kako igra na Miami-u, 2 puta ga je osvajao i jednom igrao finale. Do ovog finala odigrao je 5 meceva na Miami-u. Svih 5 meceva je rjesavao u 2 seta, protiv Baghdatisa, Troickog, Gasquet-a, zatim u cetvrtfinalu lako je savladao "misa" Ferrer-a u prvom setu da bi se malo opustio u drugom, potom u polufinalu u prvom setu je prosto pocistio Monaca, da bi se opet u drugom setu opustio i ako je imao gem na svoj servis da zavrsi posao. - Andy Murray, 4. na ATP listi, i njemu je ovo 7-ma godina na Miami-u, osvojio je istoimeni turnir 2009., a 2007. je stigao do polufinala, ostali rezultata su slabi skroz. Prosle godine je ispao u drugom kolu istog tako da je ove godine debelo u plusu sa ATP poenima sto se tice ovog turnira. Moze se reci da je Murray do ovog finala imao daleko laksi posao od Novaka, naime u prvom mecu je pobijedio Fallu, zatim mu je Raonic predao naredni mec prije nego sto je i poceo, da bi usao odmoran protiv Simona i pobijedio ga, u cetvrtfinalu se provukao protiv Tipsarevica da bi se u polufinalu desila identicna situacija kao i u 3-cem kolu turnira, naime Nadal mu predaje mec prije pocetka istog zbog povrede koju nije smio da rizikuje. Dakle Murray ulazi u ovo finale daleko odmorniji od Novaka, ali i pored toga mislim da Novak osvaja Miami. Iako mislim da je sigurnije (a i bolja je kvota) tipovati na zbroj gemova. Dakle, vjerujem da ce pobjedu odnijeti Djokovic poslije dosta odigranih gemova u finalu. Sto mi je u ovom trenutku bitnije.... Novak Djokovic - Andy Murray 6-1 7-6 (ukupno 20) Quote Share this post Link to post Share on other sites