Nadrealista 13 Posted April 2, 2012 Ponedeljkom imam veci procenat pogodaka nego vikendom??? moze se reci da je i kod mene tako samo sto mi nije odredjeno po danima nego sam vise puta dobio kad je slabija ponuda nego subotom i nedeljom kad ima bruku parova pa nabacam svega i svacega na 5-6 listica Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted April 2, 2012 pozz svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 2, 2012 pozdravljam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 2, 2012 Hm, da kockamo ili da sedimo mirni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted April 2, 2012 Hm, da kockamo ili da sedimo mirni? kockamo sjedeći Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 2, 2012 Hm, da kockamo ili da sedimo mirni? Idemo na spavanje....sutra treba na posao!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 2, 2012 Laku noć svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 2, 2012 Pozdrav svima. Danas ( prislini ) odmor od klađenja. Anderlecht mi je jučer uništio lijep dobitak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 2, 2012 dobra večer svima, Blackburn 0-0 HT Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 2, 2012 (edited) moze se reci da je i kod mene tako samo sto mi nije odredjeno po danima nego sam vise puta dobio kad je slabija ponuda nego subotom i nedeljom kad ima bruku parova pa nabacam svega i svacega na 5-6 listica mene vikendi unistavaju , ono sto zaradim preko nedelje za vikend obicno izgubim , previse meceva , previse infoa i onda se zaletim ko mladi majmun na bananu evo danas sevilja1 na veci ulog i eto plusa , igrao sam i Mancester X-2 ali na mali ulog i to je to a za vikend mnogo tiketa i na svakom neko zeznuo Edited April 2, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites