Tuto 157 Posted September 8, 2006 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_confused.gif Dobro jutro! Jutro u Rijeci toplo, mirno, bez daška vjetra. Na nebo se očitava neka bijela koprena. Jučerašnji prvi dan na novom forumu prošao sa različitim osjećajima. Osobno mi je ovaj bolji, samo da se sva podesi i 'sjedne' na svoje mjesto. Mnogima se svi Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted September 8, 2006 Jučer za mene super dan što se kla Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 8, 2006 Mole se svi članovi foruma da očiste svoje poštanske sandučiće - Messenger - kako bi mogli primati PM. Tuto Share this post Link to post Share on other sites
vukovarac 0 Posted September 8, 2006 samo da vidim jel mi dobro podesen sat Share this post Link to post Share on other sites
MLB 1 Posted September 9, 2006 Nasi ljudi imaju vremena..pa su vec osmislili pjesmu za nas vatreni trojac....uskoro ce pjesma uglazbena na HTV...Pjevat ce je M.Skoro i M.Bulic 'Evo zore evo dana, evo Boška Balabana. Na izmaku noć je crna, iz birtije ide Srna. Malo pravo, malo krivo, evo sti Share this post Link to post Share on other sites