Mlatimudan 0 Posted February 10, 2006 (edited) Molio bih sve koji imaju neke kometare u vezi natjecanja, da ih ostavljuju ovdje. Edited August 20, 2007 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted February 11, 2006 Repostao sam prognozu za nagradnu igru, nadam se da ulazi u natjecanje jer ocito nije bila moja greska, a i taj post je prvi koji je postan za natjecanje! Sretno svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 12, 2006 Naravno da ulazi, došlo je do greške i slučajno je obrisan, ali mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 12, 2006 Postavljena je top-lista.. u Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 12, 2006 Da, samo jedan tip dnevno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
giga 0 Posted February 12, 2006 Posto sam nov ovde , moze li mi neko reci , da li sam uradio dobro analizu za takmicenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 12, 2006 Posto sam nov ovde , moze li mi neko reci , da li sam uradio dobro analizu za takmicenje?Analiza je uredu, samo iz koje je kladionice kvota? Premier ili?Moraš to bolje istaknuti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 12, 2006 Umjesto "Nagli pad kvote u lokalu", napiši kladionicu iz koje si uzeo kvotu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted February 12, 2006 Pozdrav, svima. Imao bih jednu primjedbu(komentar) u vezi natjecanja. Inače, sam član raznih sličnih Foruma(pa na nekima čak i moderator) i takmičim se shodno tome u dosta ovakvih natjecanja te bih samo ukazao na činjenicu da bi po mom osobnom mišljenju tebalo malo postro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 12, 2006 Neka im ovo bude upozorenje da se više potrude! Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted February 12, 2006 Imam samo jedno pitanje. Za promašeni tip se oduzima deset bodova ili visina uloga. Sad mi to još nije jasno. Mislim ako počinjemo sa 100 i promašimo tip, a stavili smo na njega npr. 6/10, da li onda imamo 94 boda ili 90. hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted February 12, 2006 Nisam voditelj natjecanja, već običan član Foruma, ali mogu ti sa sigurnišću reći da ti se oduzima samo ulog. U tom bi opisanom slučaju ostao bez 6 bodova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted February 12, 2006 onoliko koliko ulo Quote Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted February 12, 2006 Ne pitam samo radi toga jer vidim da su svima koji su promašili parove oduzeli 10 bodova, svi imaju 90., a ja sam recimo na svoj par stavio 8/10 u subotu. samo zato mi nije bilo jasno. Quote Share this post Link to post Share on other sites