GUINNESS 1 Posted February 28, 2006 Dwiz, onaj moj par Federer - Wawrinka (od nedjelje) još nije odigrao... to će se uzeti u obzir ne? I jedan prijedlog: Bilo bi dobro da otvoriš temu "Pitanja" da se ne postavljaju svakojaka pitanja sveposvud Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 28, 2006 Dwiz, onaj moj par Federer - Wawrinka (od nedjelje) još nije odigrao... to će se uzeti u obzir ne? I jedan prijedlog: Bilo bi dobro da otvoriš temu "Pitanja" da se ne postavljaju svakojaka pitanja sveposvud Uzeti će se u obzir, ali i onako je zadnji dan i promašio si ga! Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted February 28, 2006 Dwiz, onaj moj par Federer - Wawrinka (od nedjelje) još nije odigrao... to će se uzeti u obzir ne? I jedan prijedlog: Bilo bi dobro da otvoriš temu "Pitanja" da se ne postavljaju svakojaka pitanja sveposvud Uzeti će se u obzir, ali i onako je zadnji dan i promašio si ga! Još ima nade, još danas se igra... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Digic 0 Posted March 1, 2006 Pitanje za dwiza: da li u o Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 1, 2006 Svi kreću sa 100 bodova... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Glupo bi bilo da sad svi imaju drugačiju poziciju na startu nove utrke! Svima isto = 100 bodova! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted March 1, 2006 da li u natjecanju za 2.3. mogu igrati na parove koji se odr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 1, 2006 Svi ponovno kreću sa 100 bodova! da li u natjecanju za 2.3. mogu igrati na parove koji se odr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted March 1, 2006 Svi ponovno kreću sa 100 bodova! da li u natjecanju za 2.3. mogu igrati na parove koji se odr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 5, 2006 PITANJE:::jel se provjeravaju tečajevi koje igrači pišu??? znači ako neko stavi da je tečaj 2,10 a bio je 1,90!!!hvala na odgovoru!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 5, 2006 Vjeruje se igračima i zna se ako neki koeficijent odskače - npr Abramovič je naša kladionicu koja daje tečaj za PSG - Maresille (sve je blokirano) - odeš na tu kladionicu i provjeriš - ako nema onda prijaviš i Dwiz onda djeluje na načina da IZBACI onoga ko neigra po pravilima Znači koeficijent & kladionica u kojoj je taj koeficijent su obavezni na listiću Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest theboss5 Posted March 5, 2006 hvala na odgovoru!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest theboss5 Posted March 6, 2006 daj mi recite dal admin nakon svakog dana bilje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest theboss5 Posted March 6, 2006 daj mi recite dal admin nakon svakog dana bilje Quote Share this post Link to post Share on other sites
thezemo 0 Posted March 6, 2006 daj mi recite dal admin nakon svakog dana bilje Quote Share this post Link to post Share on other sites