Tuto 157 Posted September 1, 2006 Nemoj se zamarati oko obračuna bodova za analizu. Ja ću odlučiti šta se mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted September 1, 2006 Nemoj se zamarati oko obračuna bodova za analizu. Ja ću odlučiti šta se mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted September 2, 2006 nije mi jasno kako se mogu u natjecanju koristiti specijalni parovi iz kladionica jer se oni ipak ne mogu samostalno uplatiti u kladionicama nego moraju biti u kombinaciji, a puno su veći od normalnih koeficijenata. Primjer danas je jedan korisnik igrao na BiH i koef. je bio 1,80, a u ostalim kladionicama je varirao oko 1,40 ipak je to velika razlika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted September 2, 2006 Nije "jedan korisnik" - već ja - slobodno reci - neću se ja uvridit. Mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted September 2, 2006 nije mi jasno kako se mogu u natjecanju koristiti specijalni parovi iz kladionica jer se oni ipak ne mogu samostalno uplatiti u kladionicama nego moraju biti u kombinaciji, a puno su veći od normalnih koeficijenata. Primjer danas je jedan korisnik igrao na BiH i koef. je bio 1,80, a u ostalim kladionicama je varirao oko 1,40 ipak je to velika razlika. To se koliko sam vidio stalno tolerira i takve primjere imaš svaki dan.Ispada - tko je nama kriv što se time ne slu Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted September 2, 2006 Nije "jedan korisnik" - već ja - slobodno reci - neću se ja uvridit. Mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 2, 2006 Na ovom forumu se priznaju i mogu se odigrati svi parovi iz kladionice bili oni obični ili specijalni (u kladionici su uvjetovani). Znači ako je isti par u kladionici ponu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted September 2, 2006 Na ovom forumu se priznaju i mogu se odigrati svi parovi iz kladionice bili oni obični ili specijalni (u kladionici su uvjetovani). Znači ako je isti par u kladionici ponu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted September 3, 2006 Mjesečni pobjednik u natjecanju (expekt i gamebookers) od sada dobiva i userbar sa osvojenom titulom u svom potpisu. Svi dosadašnji pobjednici su dobili svoje titule. Za sada vodi eagle koji trenutno ima četiri titule! Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted September 4, 2006 Da vidim i ja svoj... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif) Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted September 4, 2006 Da vidim i ja svoj... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif) Nije loše hv Dwiz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kun 0 Posted September 4, 2006 Jedno pitanje.... Na koju foru imam 94? Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted September 4, 2006 bodova misliš?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 4, 2006 Jedno pitanje.... Na koju foru imam 94? Ako ti nešto u obračunu bodova nije jasno pošalji PM, kako lijepo piše ispod tablice. Moguće su i greška, šta u tvom slučaju to nije. Prouči pravila. Olovku i kalkulator u ruke i računaj. Na ovaj način se o bodovima ne vodi rasprava. Quote Share this post Link to post Share on other sites