HaRe! 7 Posted January 24, 2014 Svaki dan se ažurira. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted January 24, 2014 Onda je bio problem kod mene Jos mi je bilo malo cudno kako nitko ne pita za tablicu a od 08.01. zadnja Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2014 bila je tablica u medjuvremenu? meni je do sinoc stajala stalno od 08.01.? kad ne vidis novu tabelu samo reload stranice i videces novu tabelu, ponekad se i meni to desi a kao sto rece Hare ovde se tabela azurira svaki dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted January 24, 2014 Kad ti se to desi, bitno je da očistiš cache na toj stranici. Samo je refreshuj sa SHIFT + F5 i dobit ćeš novu tabelu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NeckoBiH 0 Posted December 30, 2019 Pozdrav svima, planiram igrati ovo takmičenje u narednom periodu, ali ne mogu nigdje naći pravila. Može li me neko uputiti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 30, 2019 16 minutes ago, NeckoBiH said: Pozdrav svima, planiram igrati ovo takmičenje u narednom periodu, ali ne mogu nigdje naći pravila. Može li me neko uputiti? Svakodnevno u prvom postu napisana su osnovna pravila za postavljanje para na natjecanje, Na dnu posta piše Pravila, a to je ujedno i link koji ti otvara 'Pravila natjecanja - Bet-Club lige'. Pozdrav i sretno u Novoj 2020. godini. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites