RED FORCE 0 Posted September 8, 2006 Uh. Ova subota bi zbilja trebala bit plodna. Koeficijenti nisu loši, a tekma ima svakakvih, jedino je malo zajebano zbog ovog ritma s reprezentacijama, igrači su umorni, liga prvaka je ovaj tjedan, da se ne bi neki čuvali. Ipak tek je start sezone pa valjda neće. ARSENAL - MIDDLESBROUGH 1 (Supersport 1.40) - Arsenal je u prva dva kola ubilje Quote Share this post Link to post Share on other sites
hori 0 Posted September 8, 2006 09.09.2006 - 22:00 Atletico Madrid - Valencia FC TIP: 1 @ 2,55 Centrebet 5/10 Atletico Madrid: Klub iz Madrida je za ovu sezonu strašno puno ulo Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLB 1 Posted September 9, 2006 Pula - Medimurje Nemam nikakvih izrazitih informacija oko te utakmice ali dobro poznavajuci nasu ligu....znamo u kakvoj je situaciji Pula...nije mi jasno cemu ovolika kvota na Medimurje...jer medimurje se pojacalo ove godine kao nikad do sad...naime sve su to otpaci od Dinama ali i dosta zvucna imena..Janjetivic pa mladi Grgurevic... te Mario Rac doprinjeli su dosta u razvoju igre i sada ta momcad izgleda poprilicno dobro u veznom redu..Evo ja bih rekao X2 lijepih 1.75 a za hrabrije kao ja cista dvojka jer je i trener Stanko Mrsic najavio da idu na pobjedu...novost od zadnje informacije je da se vraca obrambeni brazilac Lima koji puno puta zna i stvarati probleme u napadu..Nesto poput Eta u Dinamu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted September 9, 2006 Po meni su danas najsigurniji parovi Arsenal i Anderlecht. Arsenal- Boro 1 Arsenal nije najbolje otvorio sezonu. Ovo bi im trebala biti prva tri boda. Boro je iznena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted September 9, 2006 Pula - Medimurje Nemam nikakvih izrazitih informacija oko te utakmice ali dobro poznavajuci nasu ligu....znamo u kakvoj je situaciji Pula...nije mi jasno cemu ovolika kvota na Medimurje...jer medimurje se pojacalo ove godine kao nikad do sad...naime sve su to otpaci od Dinama ali i dosta zvucna imena..Janjetivic pa mladi Grgurevic... te Mario Rac doprinjeli su dosta u razvoju igre i sada ta momcad izgleda poprilicno dobro u veznom redu..Evo ja bih rekao X2 lijepih 1.75 a za hrabrije kao ja cista dvojka jer je i trener Stanko Mrsic najavio da idu na pobjedu...novost od zadnje informacije je da se vraca obrambeni brazilac Lima koji puno puta zna i stvarati probleme u napadu..Nesto poput Eta u Dinamu... Eto, vidiš, a ja imam neki info, nije pouzdani izvor, ali da je ova tekma namještena, te da će ovu tekmu Me Quote Share this post Link to post Share on other sites