Chume 0 Posted April 3, 2012 Dobar dan! Da li je moguće da je koef. u nekim kladionicama na Barselonu 1,25 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 3, 2012 Dobar dan! Da li je moguće da je koef. u nekim kladionicama na Barselonu 1,25 vjerovatno se kladionice zajebale pa misle da im dolazi Granada a ne Milan po meni treba probat prvo poluvrijeme X2, kvota oko 2.20... talijani su to, valjda ce izdrzat poluvrijeme da ga ne prime Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 3, 2012 Dobar dan! Da li je moguće da je koef. u nekim kladionicama na Barselonu 1,25 Ja koliko sam upratio u najvecem broju kladionica koeficijent na Barcu ne prelazi 1.30 Ispade koef na pobjedu Barce, isto ko protiv Granade ili Gijona. Ipak sto je malo, malo je. Milan je ipak Milan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 3, 2012 Ja koliko sam upratio u najvecem broju kladionica koeficijent na Barcu ne prelazi 1.30 Ispade koef na pobjedu Barce, isto ko protiv Granade ili Gijona. Ipak sto je malo, malo je. Milan je ipak Milan! Nemojte navijacki, vec realno Barca to gazi sa 3 razlike, jos u 1.poluvremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 3, 2012 (edited) Nemojte navijacki, vec realno Barca to gazi sa 3 razlike, jos u 1.poluvremenu Proslog septembra im je Milan na Nou Campu utrpao 2 komada, relativno lako.... Prema tome, iako bih volio da Barca prodje, ne mislim da je kvota od 1.30 realan omjer snaga! Edited April 3, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 3, 2012 Mrsava ponuda nista ne mogu da proberem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 3, 2012 Proslog septembra im je Milan na Nou Campu utrpao 2 komada, relativno lako.... Prema tome, iako bih volio da Barca prodje, ne mislim da je kvota od 1.30 realan omjer snaga! ja kao navijac Barce sam potpuno realan Salu na stranu.... ja sam igrao 3+, jer mislim da ce Milan dati gol.... ali opet ne vidim ikakav nacin da Milan pobijedi Barcelonu... jeste da je kvota nikakva, ali za Milan moze izbaciti barcu na Nou Campu? Cisto sumnjam.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 3, 2012 ja kao navijac Barce sam potpuno realan Salu na stranu.... ja sam igrao 3+, jer mislim da ce Milan dati gol.... ali opet ne vidim ikakav nacin da Milan pobijedi Barcelonu... jeste da je kvota nikakva, ali za Milan moze izbaciti barcu na Nou Campu? Cisto sumnjam.... Zaboravljaš da Milanu nije potrebna pobjeda za prolaz... Zašto ne bi moglo završiti 1:1 ili 2:2? Čisto sumnjam da Ibra i društvo neće zabiti 180 minuta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 3, 2012 Zaboravljaš da Milanu nije potrebna pobjeda za prolaz... Zašto ne bi moglo završiti 1:1 ili 2:2? Čisto sumnjam da Ibra i društvo neće zabiti 180 minuta... ne kazem da ne mogu zabiti, ja mislim da hoce... ali milion posto sma siguran da ne mogu zabiti onoliko koliko Barca moze.... moja prognoza 3:1 za Barcu Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 3, 2012 Dobar dan! Kiša Pada - Trava raste, gora zeleni! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted April 3, 2012 Pozdrav svima i sretno na kladari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 3, 2012 (edited) Dobar dan! Kiša Pada - Trava raste, gora zeleni! Kisaaa padaaaaaaa traaaaa raste gora zeleni Da ti odpevam refren Dobar dan, ovog meseca dajem obavest da necu se takmiciti niti na jednom takmicenju, eto u H2H slobodno kvote 1.5 protiv mene Edited April 3, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 3, 2012 ja misim da je naizglednije da ce oba danasnja susreta u ligi prvaka dobiti domacini barca 1.35 + bayern 1.30 = 1.75 s srednjim ulogom i to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites