Jump to content

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Kisaaa padaaaaaaa traaaaa raste gora zeleni :icon_biggrin: Da ti odpevam refren

Znam i ja. Ostalo mi u glavu još iz zabavišta. Igrali smo za neku predstavu, a ja bio pored jedne Roberte. Sav sam se istopio.

Dobar dan, ovog meseca dajem obavest da necu se takmiciti niti na jednom takmicenju, eto u H2H slobodno kvote 1.5 protiv mene :48thumbsup:

A Što se naljuti!? Ko te je naljutio.? Pokaži mi. Da mu ja objasnim neke stvari. :icon_biggrin:

Edited by micha
Posted

Nemojte navijacki, vec realno :icon_biggrin:

Barca to gazi sa 3 razlike, jos u 1.poluvremenu :icon_biggrin:

I ja tako mislim,u sred milana su ih ubili igrom realno gleajući samo eto lopta nije htjela u gol..mislim da pobjeda nije upitna!! :icon_biggrin:

Posted

Dobar dan!

Da li je moguće da je koef. u nekim kladionicama na Barselonu 1,25 :icon_eek:

Mene fascinira da je u Bet at home na Barcu 1.25, a Mesi daje gol 1.30. :50yes:

Dobar dan svima :80yahoo:

Posted

Zaboravljaš da Milanu nije potrebna pobjeda za prolaz... Zašto ne bi moglo završiti 1:1 ili 2:2?

Čisto sumnjam da Ibra i društvo neće zabiti 180 minuta...

Bas to, utakmica lako moze zavrsiti s navedenim rezultatima. Svi se slazemo da je Barca bolja ekipa, ali ne ovoliko koliko kladionice prikazuju putem koeficijenta koji je po meni prenizak!

A sve mi se cini da je najbolje ne igrat nista i uzivat u utakmici! :48thumbsup:

Posted

A Što se naljuti!? Ko te je naljutio.? Pokaži mi. Da mu ja objasnim neke stvari. :icon_biggrin:

Naljuti li me ovi politicari pogledaj molim te kakva im je kampanja :icon_lol: Ma umorio sam se malo od natjecanja, nemam volje je za to vise, ajd evo samo zbog teb cu ucestvovati malo u hazardu :wink::icon_biggrin:

Koji ??

:icon_eek:

I meni nije jasno :icon_eek: