micha 27 Posted April 3, 2012 (edited) Kisaaa padaaaaaaa traaaaa raste gora zeleni Da ti odpevam refren Znam i ja. Ostalo mi u glavu još iz zabavišta. Igrali smo za neku predstavu, a ja bio pored jedne Roberte. Sav sam se istopio. Dobar dan, ovog meseca dajem obavest da necu se takmiciti niti na jednom takmicenju, eto u H2H slobodno kvote 1.5 protiv mene A Što se naljuti!? Ko te je naljutio.? Pokaži mi. Da mu ja objasnim neke stvari. Edited April 3, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 3, 2012 dobar dan iz sunčane Murske Sobote Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 3, 2012 Nemojte navijacki, vec realno Barca to gazi sa 3 razlike, jos u 1.poluvremenu I ja tako mislim,u sred milana su ih ubili igrom realno gleajući samo eto lopta nije htjela u gol..mislim da pobjeda nije upitna!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 3, 2012 Dobar dan! Da li je moguće da je koef. u nekim kladionicama na Barselonu 1,25 Mene fascinira da je u Bet at home na Barcu 1.25, a Mesi daje gol 1.30. Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 3, 2012 Zaboravljaš da Milanu nije potrebna pobjeda za prolaz... Zašto ne bi moglo završiti 1:1 ili 2:2? Čisto sumnjam da Ibra i društvo neće zabiti 180 minuta... Bas to, utakmica lako moze zavrsiti s navedenim rezultatima. Svi se slazemo da je Barca bolja ekipa, ali ne ovoliko koliko kladionice prikazuju putem koeficijenta koji je po meni prenizak!A sve mi se cini da je najbolje ne igrat nista i uzivat u utakmici! Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 3, 2012 Uživat ćemo u tekmi sigurno,a vjerujem da će i Barca to riješiti bez problema. :D Barca u srcu!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 3, 2012 Koeficijent totalno nerealno postavljen, kladionice su pukle Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 3, 2012 Sve us vemu, nadamo se zanimljivoj tekmi! Ko vec spomenu, najbolje izbjeci za kladjenje i uzivati veceras! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 3, 2012 Koeficijent totalno nerealno postavljen, kladionice su pukle Koji ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 3, 2012 Pa jel 2 kvotu da daju na Barsu protiv tima koji je 3 komada primio od Arsenala?:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 3, 2012 A Što se naljuti!? Ko te je naljutio.? Pokaži mi. Da mu ja objasnim neke stvari. Naljuti li me ovi politicari pogledaj molim te kakva im je kampanja Ma umorio sam se malo od natjecanja, nemam volje je za to vise, ajd evo samo zbog teb cu ucestvovati malo u hazardu Koji ?? I meni nije jasno Quote Share this post Link to post Share on other sites