Dinno 10 Posted April 4, 2012 zivio sudija Znao sma da ce ovako svi pricati i zao mi je sto je tako ispalo, jer svi koji mrze barcu ce jedva docekati da ovako govore. Ali niko ne gleda to kako Milan nije centra presao.... nisu imali 10 dodavanja.... jedan sut na gol imali..... a prvi penal je bio 100%, drugi je malo diskutabilan, ali da je sudija drasticno pogrijesio, nije.... mozda je mogao da ne svira, ali nije pogrijesio ni sto je svirao... btw dobro jutro/dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 4, 2012 Znao sma da ce ovako svi pricati i zao mi je sto je tako ispalo, jer svi koji mrze barcu ce jedva docekati da ovako govore. Ali niko ne gleda to kako Milan nije centra presao.... nisu imali 10 dodavanja.... jedan sut na gol imali..... a prvi penal je bio 100%, drugi je malo diskutabilan, ali da je sudija drasticno pogrijesio, nije.... mozda je mogao da ne svira, ali nije pogrijesio ni sto je svirao... btw dobro jutro/dan svima Uz to najbolji igrac im je Sedorf koji generacija Bobeka i Rajka Mitica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 4, 2012 Znao sma da ce ovako svi pricati i zao mi je sto je tako ispalo, jer svi koji mrze barcu ce jedva docekati da ovako govore. Ali niko ne gleda to kako Milan nije centra presao.... nisu imali 10 dodavanja.... jedan sut na gol imali..... a prvi penal je bio 100%, drugi je malo diskutabilan, ali da je sudija drasticno pogrijesio, nije.... mozda je mogao da ne svira, ali nije pogrijesio ni sto je svirao... btw dobro jutro/dan svima ko zna kako bi zavrsilo da je poluvrijeme bilo 1:1.... ja samo znam da je meni sudija uzeo pare iz djepa s onim izmisljenim penalom ono mu ni tata ne bi sviro mislim na tatu od igraca koji se guro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 4, 2012 zivio sudija Pa jeste malo tu zasro kod drugog penala, ali ruku na srce Barsa je bolji tim, jesam malo navijao sinoc za Milan, ali istina je realna Znao sma da ce ovako svi pricati i zao mi je sto je tako ispalo, jer svi koji mrze barcu ce jedva docekati da ovako govore. Ali niko ne gleda to kako Milan nije centra presao.... nisu imali 10 dodavanja.... jedan sut na gol imali..... a prvi penal je bio 100%, drugi je malo diskutabilan, ali da je sudija drasticno pogrijesio, nije.... mozda je mogao da ne svira, ali nije pogrijesio ni sto je svirao... btw dobro jutro/dan svima Pa nije bas da Milan nije prelazio centar, imao je lepih sansi, samo su mi nekako kilavi u zavrsnici, svaki igrac barse kao da je sposobniji od igraca Milana Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 4, 2012 Kakve su prognoze za veceras? Chelsea-Benfica i Real-Apoel i sta odigrati?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 4, 2012 Ima dosta ponude,tu je i srpska liga,ne pratim bas ali tu se uvijek spominju neki underi,ajmo susjedi pucajte.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 4, 2012 ja misim da je naizglednije da ce oba danasnja susreta u ligi prvaka dobiti domacini barca 1.35 + bayern 1.30 = 1.75 s srednjim ulogom i to je to Kakve su prognoze za veceras? Chelsea-Benfica i Real-Apoel i sta odigrati?? meni se cini da ce isto biti kao i juce pobjede domacina tj Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted April 4, 2012 dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 4, 2012 Pozdrav narodima i narodnostima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 4, 2012 meni se cini da ce isto biti kao i juce pobjede domacina tj neces valjda igrati pobjedu Reala po kvoti 1.07 u takvim utakmicama trazim vecu kvotu koja bi mogla proci, u ovom slucaju mozda Over 3.5 gola @1.70 a Celzi moze cisti kec Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 4, 2012 Ako gledamo i prvu i drugu utakmicu, Barselona je više pokazala... Možda je sinoć drugi penal sumnjiv, ali Barsa je mogla imati dobar rezultat iz prve utakmice da je sudac barem jedan penal svirao... Sve u svemu, pravda je zadovoljena! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 4, 2012 (edited) Ima dosta ponude,tu je i srpska liga,ne pratim bas ali tu se uvijek spominju neki underi,ajmo susjedi pucajte.. Od tih undera slabo ce sta doci, ja inace undere vrlo retko igram, i kad ih igram onda 0-3 gola. Propustih da ti predlozim Jagodinu po 2.25, ali isto tako bih ti rekao Novi Pazar keca, a evo sad je 1:1, izjednacila mrtva Borča. Imas sad u 18:30, PArtizan -Vojvodina , po meni je to jedinica po 1.60 (unibet), bolji je Partizan samo je pitanje egzekucije, ali ako ih probiju bice i u hendiju Edited April 4, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 4, 2012 Jaoooooooooo Tošiću bem te u glavu ćoškastu!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites