hsammer 2 Posted April 4, 2012 (edited) Buriram United (THA) - Jeonbuk Motors (KOR) 1, @2.63 (kvota u Bet365) Asian Champions League Vrlo interesantan mec, koji je mozda i tip dana, koji sam pronasao kao prijedlog na jednom od silnih kladionicarskih foruma. Domacin nakon 2 meca u grupi ima 2 lagane pobjede dok su gosti 2 puta porazeni i to ubjedljivo , rezultatom 5:1. Ukoliko domaci tim danas pobjedi skoro da su osigurali plasman u narednu fazu. Nemaju problema sa izostancima dok su gosti bez 4 standardna defanzivca i za ovaj mec su imali jako dugacak put koji je trajao oko 16 casova. Takodje, za ekipu Jeonbuka ovo je treci mec u 11 dana . Po dosadasnjoj statistici domacin je mnogo jaci od gosta koji je autsajder a jos je i oslabljen samo ne shvatam ovu kvotu (mozda sam nesto i previdio, no...). Mozda bi trebalo ovaj par podebljati sa jednim iksom, no obzirom na stanje na tabeli i ponudjenu kvotu, mislim da vrijedi probati sa cistom jedinicom. Sretno! Edited April 4, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 5, 2012 Buriram United (THA) - Jeonbuk Motors (KOR) 1, @2.63 (kvota u Bet365) Asian Champions League Vrlo interesantan mec, koji je mozda i tip dana, koji sam pronasao kao prijedlog na jednom od silnih kladionicarskih foruma. Domacin nakon 2 meca u grupi ima 2 lagane pobjede dok su gosti 2 puta porazeni i to ubjedljivo , rezultatom 5:1. Ukoliko domaci tim danas pobjedi skoro da su osigurali plasman u narednu fazu. Nemaju problema sa izostancima dok su gosti bez 4 standardna defanzivca i za ovaj mec su imali jako dugacak put koji je trajao oko 16 casova. Takodje, za ekipu Jeonbuka ovo je treci mec u 11 dana . Po dosadasnjoj statistici domacin je mnogo jaci od gosta koji je autsajder a jos je i oslabljen samo ne shvatam ovu kvotu (mozda sam nesto i previdio, no...). Mozda bi trebalo ovaj par podebljati sa jednim iksom, no obzirom na stanje na tabeli i ponudjenu kvotu, mislim da vrijedi probati sa cistom jedinicom. Sretno! Buriram United (THA) - Jeonbuk Motors (KOR) 0-2 Jako losa procjena! Quote Share this post Link to post Share on other sites