micha 27 Posted April 4, 2012 Za danas ovo: Fudbal Rumunija, Liga II -A Vreme: 16:00 CS Otopeni - Dinamo II Bukurešt Tip: CS Otopeni Kvota: 1.67 Kladionica: Bwin I jedno pitanje za Mela i Zokisojera.- Zašto ste postavili po dva para kada nije bio takav dogovor. Rekao sam po jedan par, drugi eventualno ako se promaši prvi i ako ima šta da se igra. Ako prođu oba, ovaj put će biti oprošteno, ali ako samo jedan od dva para bude promašen, taj igrač ide od sutra na klupu. Tako da za svaki slučaj tvicenti i baptista budu u pripremi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 4, 2012 da ne bi sad kopiro par da kazem da sam igro OFI Crete - Olympiakos - 2 @1.67 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 4, 2012 Za danas ovo: Fudbal Rumunija, Liga II -A Vreme: 16:00 CS Otopeni - Dinamo II Bukurešt Tip: CS Otopeni Kvota: 1.67 Kladionica: Bwin I jedno pitanje za Mela i Zokisojera.- Zašto ste postavili po dva para kada nije bio takav dogovor. Rekao sam po jedan par, drugi eventualno ako se promaši prvi i ako ima šta da se igra. Ako prođu oba, ovaj put će biti oprošteno, ali ako samo jedan od dva para bude promašen, taj igrač ide od sutra na klupu. Tako da za svaki slučaj tvicenti i baptista budu u pripremi! oštro kapitenski Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 4, 2012 Za danas ovo: Fudbal Rumunija, Liga II -A Vreme: 16:00 CS Otopeni - Dinamo II Bukurešt Tip: CS Otopeni Kvota: 1.67 Kladionica: Bwin FT: 1:0 Novih 67 bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 4, 2012 Tako da za svaki slučaj tvicenti i baptista budu u pripremi! Yes sir!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 5, 2012 Zokisojer je prošao oba, a melo jedan. ali pošto je Melo nov što se tiče ovog takmičenja i imao je muke dok nije počeo da tipuje, tako da ću mu dati još jednu šansu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 5, 2012 decki svi isprka zbog ovoga s slucajem 2 para nece se ponoviti ajmo u nove pobjede Quote Share this post Link to post Share on other sites