Banega 12 Posted April 5, 2012 Dobar dan i srecno danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 5, 2012 Dobar dan i srecno danas Sta je tebi toliko smijesno? Jel Michin komentar? Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 5, 2012 ajmo danas u nove pobjede Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 5, 2012 Panatinaikos-Macabi mi je bez hendikepa kec danas prvi pik 1.30 u Mozzartu svi daju mnogo manju kvotu, uglavnom ima se za danas sta probrati nije mi to toliko sigurno kolko je mala kvota Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 5, 2012 Sta je tebi toliko smijesno? Jel Michin komentar? nije mi to toliko sigurno kolko je mala kvota A CApitalsi veceras? Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted April 5, 2012 dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 5, 2012 A CApitalsi veceras? A da to preskočiš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 5, 2012 A da to preskočiš? Necu ih igrati, ali dobice veceras jer moraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 5, 2012 Necu ih igrati, ali dobice veceras jer moraju Ja o tom ne želim ni razmišljat. Došo s posla i direkt u moleraj i lijepljenje pločica Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 5, 2012 dobro vece Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 5, 2012 Stefke evo ti novi avatar, taj ti je zastareo Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 5, 2012 Stefke evo ti novi avatar, taj ti je zastareo nisi se trebo muciti mogao sam postaviti avatar i formaciju partizana 4-3-3-3! polako docekacemo da i tole ode a sa ovakvom igrom i sudjenjem za svaku sitnicu nemozemo ni konobare da dobijemo tako da ce nam biti sve crnje i crnje Quote Share this post Link to post Share on other sites