drakula 0 Posted April 5, 2012 pozdrav. ludnica u europskoj ligi, golovi padaju ko ludi Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 5, 2012 Grci lagano razbijaju Maccabi.... Nije jos ni poluvrijeme, a vec 9 razlike! pocinje 4 cetvrtina a i dalje je 9. kao da se namerno, ili slucajno vrte oko hendikepa Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 5, 2012 pocinje 4 cetvrtina a i dalje je 9. kao da se namerno, ili slucajno vrte oko hendikepa Bas tako... Ma to samo da mi po zivcima igraju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 5, 2012 pocinje 4 cetvrtina a i dalje je 9. kao da se namerno, ili slucajno vrte oko hendikepa Teorija zavere Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 5, 2012 (edited) Teorija zavere 20 sec do kraja, 2 razlike! Izgleda da ce proci handicap! Ko je igrao na Maccabi! Edited April 5, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 5, 2012 20 sec do kraja, 2 razlike! Izgleda da ce proci handicap! Ko je igrao na Maccabi! Jedva prodje Pao Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 5, 2012 Odlicna tekma sve u svemu! Jedva prodje Pao, no sto je bitnije, ja prodjoh handicap na Maccabi! Hajmo jos Lisicki veceras da uzme i da zaokruzimo jednu uspjesnu kladionicarsku vece! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted April 5, 2012 Danas jer fin dan jer su se pare uzele od kladionice konacno da me krene i listic iz kladionice a nisam bas dugao igrao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 5, 2012 Odlicna tekma sve u svemu! Jedva prodje Pao, no sto je bitnije, ja prodjoh handicap na Maccabi! Hajmo jos Lisicki veceras da uzme i da zaokruzimo jednu uspjesnu kladionicarsku vece! Ti samo bijes po kladionici, a di smo mi? Imal za nas leba? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 5, 2012 Ti samo bijes po kladionici, a di smo mi? Imal za nas leba? Da si me juce slusao, ne bi se dobro proveo! Tako da sam danas poprilicno tih.... Kad ide, ide.... Ali kad ne ide, onda ono bas ne ide! Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 5, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 5, 2012 Da si me juce slusao, ne bi se dobro proveo! Tako da sam danas poprilicno tih.... Kad ide, ide.... Ali kad ne ide, onda ono bas ne ide! A Lisicki uzima, ha? Ja sicu neku uzeo veceras, mali ulog mala zarada Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 5, 2012 A Lisicki uzima, ha? Ja sicu neku uzeo veceras, mali ulog mala zarada "Ja se nadam da ce da uspe..." ;) Ako uzme ne bi bilo lose... Osmijehnuo bi mi se solidan dobitak i popravio onu katastrofu od juce! Quote Share this post Link to post Share on other sites