micha 27 Posted April 6, 2012 Posle pet dana zaseli smo na vrhu. Ostanimo tu do kraja Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 6, 2012 Posle pet dana zaseli smo na vrhu. Ostanimo tu do kraja ovo lijepo izgleda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 6, 2012 Posle pet dana zaseli smo na vrhu. Ostanimo tu do kraja jesi li napravio izmjenu za kristijana? juce je trazio da se zamjeni jer nema vremena da igra Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 6, 2012 Ja sam obavjesten putem pm-a da ulazim u igru,pretpostavljam da je to to,sad sam na poslu,tako da cu par postaviti tek poslije 3..nadam se i pogoditi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 6, 2012 Ja sam obavjesten putem pm-a da ulazim u igru,pretpostavljam da je to to,sad sam na poslu,tako da cu par postaviti tek poslije 3..nadam se i pogoditi. to je to onda... nego nije ovdje napisano pa kontam mozda micha nije vidio da covjek trazi zamjenu... sretno sa izborom para Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 6, 2012 rijeseno je sve oko zamjene vidio sam na forumu od mene danasnji par Tenis davis cup Vreme: 17:30 Del Potro J.M.-Karlović I. (prvi set hendikep) Tip: Karlović I.(+2.5) Kvota: 1.60 Kladionica: SuperSport na rezultat prvog seta Karloviću se dodaje jos 2.5 jedan navijacki Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 6, 2012 Moj današnji izbor: Fudbal Francuska 2. liga Vreme: 20:00 Troyes - Le Havre Tip: 1 Kvota: 2.00 Kladionica: GermaniaSport Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 6, 2012 Fudbal Irska 1. Vreme: 20:45 Derry City-UCD Dublin Tip: 1 Kvota: 1,50 Kladionica: SuperSport Od mene za danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 6, 2012 Fudbal Irska 1. Vreme: 20:45 Derry City-UCD Dublin Tip: 1 Kvota: 1,50 Kladionica: SuperSport Od mene za danas!! Bice bolje da ovo prodje, jer sam ovo odigrao jako Quote Share this post Link to post Share on other sites