LeftWing8 0 Posted April 6, 2012 Dobra večer svima! ajmo malo kopati po ponudama kladionica... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 6, 2012 Posto si do sad pogodio prakticki sve sto si preporucio, ja sam te poslusao. Jedino sto sam morao odigrati jos 2 para jer je minimum tri za tu austrijsku ligu. Nadam se da nasi rukometasi i Islandjani nece razocarati. Na zalost, ubaksuzio sam Robertha Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted April 6, 2012 dobro vece zasto je prekinuta utakmica Torina Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 6, 2012 ajde zvonarooooooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 6, 2012 ajde zvonarooooooo Bas cekam kraj meca, nazalost nista od Zvonareve danas!Laku noc! Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 6, 2012 Bas cekam kraj meca, nazalost nista od Zvonareve danas! Laku noc! Ja pogodio Safarovu na hazardu Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 6, 2012 Ja pogodio Safarovu na hazardu Svaka cast! Lijepo si to skinuo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 6, 2012 Ja pogodio Safarovu na hazardu Izbjegao sam taj par danas, iako sam bio misljenja da je Safarova blize pobjedi nego Zvonareva koja je zaista u ocajnoj formi! Zato sam odigrao na Petrovu, pa cemo vidjeti jesam li pogrijesio prilikom odabira danasnjeg tenisa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 6, 2012 Laku noć svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 7, 2012 Izbjegao sam taj par danas, iako sam bio misljenja da je Safarova blize pobjedi nego Zvonareva koja je zaista u ocajnoj formi! Zato sam odigrao na Petrovu, pa cemo vidjeti jesam li pogrijesio prilikom odabira danasnjeg tenisa... Po svemu sudeci, jesam.... Laku noc... Quote Share this post Link to post Share on other sites