Jump to content
Sign in to follow this  
LeftWing8

06.04.2012.

Recommended Posts

Evo od mene par rijeci :57bye:

Indiana-Oklahoma City T.

Ovo bi mogla biti jako zanimljiva utakmica. Svi igraci su spremni za obje ekipe. Oklahoma je malo pala s dva poraza od Memphisa i Miamia. Dosada nisu izgubili tri u nizu ove sezone! Osobno mislim da je dns velika sansa da se to dogodi. Indiana je nanizala tri pobjede. dobro stoje na istoku, treci su i zele odrzat tu poziciju. Ovise prvenstveno o Grangeru i ovaj podatak to najbolje pokazuje, Indiana je 19-4 kad Granger zabije 20+, a samo 14-17 kad zabije manje od 20.

Denver-Phoenix Suns

Phoenix igra dobro u zadnje vrijeme (3 pobjede u nizu), jako su im bitne pobjede jer love mjesto za playoff. Ovo ce bit i izravan dvoboj u lovu na to 8. mjesto koje bas drzi Denver koji s druge strane igra kako vjetar puse. Nakon dva tjedna dugackog road tripa docekali su domacu utakmicu. Na road tripu su uspjeli dobiti i Chicaga i Orlanda, al su isto tako gubili od slabih ekipa kao sto su New Orleans i Toronto. Bas cudna ekipa. Denver je dobio zadnjih 6 utakmica protiv Sunsa, uključujući 3 utakmice ove sezone. Dosta toga navodi na pobjedu domacina! Mislim da ovdje igram za nizi ulog -3 na domacina @1.935. To mi se cini ok.

Sto si ti mislio igrat?

Iskreno ne znam :77tooth:

I pobjeda Indiane a i Denvera imaju dobar "value"...

Ali ipak bi kad bi morao birati odabrao OKC jer poraza za OKC ovaj tjedan su već previše, kamoli da dođe i treći...

Ali na obje utakmice mi je primamljiv under koševa...

Šta reći koju posluku porati... :smile_mad:

Gledao sam Indiana - OKC i kosa mi se dizala na glavi čim je Westbrook primio loptu... 7-23 šutevi za dva :icon_redface:, jedino svaka čast Durantu....