LeftWing8 0 Posted April 6, 2012 Ima netko voljan prokomentirati današnje NBA utakmice? Indiana-Oklahoma City T. Denver-Phoenix Suns Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 6, 2012 Evo od mene par rijeci Indiana-Oklahoma City T. Ovo bi mogla biti jako zanimljiva utakmica. Svi igraci su spremni za obje ekipe. Oklahoma je malo pala s dva poraza od Memphisa i Miamia. Dosada nisu izgubili tri u nizu ove sezone! Osobno mislim da je dns velika sansa da se to dogodi. Indiana je nanizala tri pobjede. dobro stoje na istoku, treci su i zele odrzat tu poziciju. Ovise prvenstveno o Grangeru i ovaj podatak to najbolje pokazuje, Indiana je 19-4 kad Granger zabije 20+, a samo 14-17 kad zabije manje od 20. Denver-Phoenix Suns Phoenix igra dobro u zadnje vrijeme (3 pobjede u nizu), jako su im bitne pobjede jer love mjesto za playoff. Ovo ce bit i izravan dvoboj u lovu na to 8. mjesto koje bas drzi Denver koji s druge strane igra kako vjetar puse. Nakon dva tjedna dugackog road tripa docekali su domacu utakmicu. Na road tripu su uspjeli dobiti i Chicaga i Orlanda, al su isto tako gubili od slabih ekipa kao sto su New Orleans i Toronto. Bas cudna ekipa. Denver je dobio zadnjih 6 utakmica protiv Sunsa, uključujući 3 utakmice ove sezone. Dosta toga navodi na pobjedu domacina! Mislim da ovdje igram za nizi ulog -3 na domacina @1.935. To mi se cini ok. Sto si ti mislio igrat? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 6, 2012 Iskreno ne znam I pobjeda Indiane a i Denvera imaju dobar "value"... Ali ipak bi kad bi morao birati odabrao OKC jer poraza za OKC ovaj tjedan su već previše, kamoli da dođe i treći... Ali na obje utakmice mi je primamljiv under koševa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 7, 2012 Šta reći koju posluku porati... Gledao sam Indiana - OKC i kosa mi se dizala na glavi čim je Westbrook primio loptu... 7-23 šutevi za dva , jedino svaka čast Durantu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites