Chume 0 Posted April 7, 2012 Bayern i Clezi moze a Milan mi je nekako hmmmm... ne zato sto je Fiorentina toliko dobra nego sto Milan nije kikso neznam od kad Mislim da će to Milan rutinski odraditi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 7, 2012 Mislim da će to Milan rutinski odraditi... Milan ima extra tim.... sada kada su ispali iz lige prvaka, skoncentrisat ce se maksimalno na ligu i rutinski privest kraju prvenstvo.... uzimaju Fiorentinu uz hendikep Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 7, 2012 E da cujemo, kakve su prognoze za danas i na cemu pare uzeti.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 7, 2012 E da cujemo, kakve su prognoze za danas i na cemu pare uzeti.... Milan, Chelsea, Bayern, Barca.... nema kiksa... kvota je preko 2... uduplas ulog i dosta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 7, 2012 Milan ima extra tim.... sada kada su ispali iz lige prvaka, skoncentrisat ce se maksimalno na ligu i rutinski privest kraju prvenstvo.... uzimaju Fiorentinu uz hendikep nekazem da nece i da nemoze nego se bojim tog kiksa... obicno ekipa kad zareda dosta pobjeda naleti jedna utakmica gdje kiksaju a talijani su poznati po tome E da cujemo, kakve su prognoze za danas i na cemu pare uzeti.... prvo plati kafu pa onda prognoze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 7, 2012 nekazem da nece i da nemoze nego se bojim tog kiksa... obicno ekipa kad zareda dosta pobjeda naleti jedna utakmica gdje kiksaju a talijani su poznati po tome prvo plati kafu pa onda prognoze nema dzabe ni u babe Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 7, 2012 nekazem da nece i da nemoze nego se bojim tog kiksa... obicno ekipa kad zareda dosta pobjeda naleti jedna utakmica gdje kiksaju a talijani su poznati po tome prvo plati kafu pa onda prognoze Hajde na Dobrinju, evo cekam Dinnu da se javi za kafu! Ima mjesta, ima mjesta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 7, 2012 Hajde na Dobrinju, evo cekam Dinnu da se javi za kafu! Ima mjesta, ima mjesta... U jedan na Dobrinju.... bujrum @ samere i dzambolino dolazi Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 7, 2012 Milan, Chelsea, Bayern, Barca.... nema kiksa... kvota je preko 2... uduplas ulog i dosta ja jos na ovo cu odigrati Dinamo 1.60 pobjedom osvaja Hrvatsku ligu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 7, 2012 ja jos na ovo cu odigrati Dinamo 1.60 pobjedom osvaja Hrvatsku ligu Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 7, 2012 Treba uzeti u obzir da za Chelseu danas neće nastupati Terry,Lampard i Cole!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 7, 2012 U jedan na Dobrinju.... bujrum @ samere i dzambolino dolazi pa kolko vas ima meni nece ostat ni za casu vode da me casti i cuj na dobrinju, hocu u strosmajerovoj da me casti kafom, nije dobio 10 eura pa da idem na dobrinju Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 7, 2012 Po meni Barca, Milan i Bayern nebi trebali kiksati,a za Chelsea nisam siguran pošto mu fale igrači. Makar se mora još boriti u ligi za ući u ligu prvaka,a Wigan se mora iz sranja izvlačit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 7, 2012 Bayern i Clezi moze a Milan mi je nekako hmmmm... ne zato sto je Fiorentina toliko dobra nego sto Milan nije kikso neznam od kad Pa kisksnuo je ili xnuo prije par kola u prvenstvu Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 7, 2012 Pozdrav svima, odoh u šparoge... Quote Share this post Link to post Share on other sites