Nadrealista 13 Posted April 7, 2012 Ako i danas promasim par micha mjenjaj me Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 7, 2012 micha dali moze danas 2 para jer ipak je subota i ima pregrst parova? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 7, 2012 micha dali moze danas 2 para jer ipak je subota i ima pregrst parova? probaj odigrat jedan pa ako padnes postavljaj drugi a ako pogodis nista nediraj da ne bi slucajno pokvario taj plus Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 7, 2012 probaj odigrat jedan pa ako padnes postavljaj drugi a ako pogodis nista nediraj da ne bi slucajno pokvario taj plus ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 7, 2012 Ako i danas promasim par micha mjenjaj me Nisam bio on-line inače bi već bio zamenjen. Tako da ću to sad uradititi. Pa tako pogodio ili ne od sutra odmaraš, a tvicenti ulazi. micha dali moze danas 2 para jer ipak je subota i ima pregrst parova? Nadrealista ti je odgovorio, a to bi bio i moj odgovor. idemo polako ali sigurno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 7, 2012 Ja jučer uletio i odmah usro motku!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 7, 2012 Moj izbor za danas: Fudbal Poljska 2. liga Vreme: 17:00 Ol. Elblag-Pogon Sz Tip: 2 Kvota: 1.85 Kladionica: GermaniaSport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 7, 2012 Nisam bio on-line inače bi već bio zamenjen. Tako da ću to sad uradititi. Pa tako pogodio ili ne od sutra odmaraš, a tvicenti ulazi. Nadrealista ti je odgovorio, a to bi bio i moj odgovor. idemo polako ali sigurno. ma vidim ja ti nista ne reagujes na moje promasaje pa reko da te podsjetim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 7, 2012 eto za danas od mene pogodjen par i plus 70 bodova... sad nastavite gdje sam stao dok "odmorim" na neko vrijeme Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 7, 2012 I od mene neka sića uletila!! Quote Share this post Link to post Share on other sites