c4nton4 20 Posted April 8, 2012 Bluesi imaju igru. Zato idu dalje. Nadam se da će Canucksi više osvojit Stanleya Prošle godine sam mu j.. mater jer je Ballarda držao na klupi cijelo doigravanje. Valjda se opametio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 8, 2012 Bluesi imaju igru. Zato idu dalje. Nadam se da će Canucksi više osvojit Stanleya canukci nikad nisu uzeli stenlija jos od kad se igra NHl liga a igra se oko 100 godina. Niti ce ove sezone Zasto mislis da ce Capsi iznenaditi Bruinse? Meni je po filingu na Wasington, ali gledajuci u kvalitete i prikazanome do sada ne bi trebalo da Boston ovo neresi 4:1 u pobedama , recimo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 8, 2012 canukci nikad nisu uzeli stenlija jos od kad se igra NHl liga a igra se oko 100 godina. Niti ce ove sezone Zasto mislis da ce Capsi iznenaditi Bruinse? Meni je po filingu na Wasington, ali gledajuci u kvalitete i prikazanome do sada ne bi trebalo da Boston ovo neresi 4:1 u pobedama , recimo.. Canucksi su imali ogroman hendikep pošto je najbolji centar trećelinijaš NHL lige bio nedostupan u PO zaredom dvije godine. Ubojica PK i FO. Znaš o kome govorim? Inicijali su M. M. Ako pogodiš dobiješ keks Sam povratak Backstroma je donio 80% snage Capsima. Bruinsi mi se u playoffu uopće ne sviđaju. Imali su sreće što su uzeli Stanleya najvećim pehistima jer su bili u poletu. Zamisli da nemreš složit cheking liniju..Ove godine Canuckse neće pratit peh Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 8, 2012 Canucksi su imali ogroman hendikep pošto je najbolji centar trećelinijaš NHL lige bio nedostupan u PO zaredom dvije godine. Ubojica PK i FO. Znaš o kome govorim? Inicijali su M. M. Ako pogodiš dobiješ keks Sam povratak Backstroma je donio 80% snage Capsima. Bruinsi mi se u playoffu uopće ne sviđaju. Imali su sreće što su uzeli Stanleya najvećim pehistima jer su bili u poletu. Zamisli da nemreš složit cheking liniju..Ove godine Canuckse neće pratit peh Ne mogu da se setim, glava mi je u bunaru od sinoćne doze alkohola, Nego Bruinsi su o meni najmocnija ekipa cele lige, igraju dosta svirep i stamen napad i jos svirepiju odbranu. Malo su smanjili formu i tempo druge polovine sezone, ali oni su igrali samo koliko im je dovoljno po meni da laganini budu na drugoj poziciji. Neka Backstroma Capsima, ali oni imaju mnogo suplju odbranu i primaju celog zivota kifle golova jer bekovi ne rade kako treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 8, 2012 Ne mogu da se setim, glava mi je u bunaru od sinoćne doze alkohola, Nego Bruinsi su o meni najmocnija ekipa cele lige, igraju dosta svirep i stamen napad i jos svirepiju odbranu. Malo su smanjili formu i tempo druge polovine sezone, ali oni su igrali samo koliko im je dovoljno po meni da laganini budu na drugoj poziciji. Neka Backstroma Capsima, ali oni imaju mnogo suplju odbranu i primaju celog zivota kifle golova jer bekovi ne rade kako treba Bruinsi imaju i najjači golmanski par lige. San svakog tima. Al PO je PO. Snać će se Hunter protiv Bruinsa. Ne znam, još uvijek stojim iza Capsa. Ma da ćemo najbolju sliku dobit kad krene PO. Tad ćemo dat realnije prognoze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 8, 2012 A si mislio mozda na Malotru Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 8, 2012 A si mislio mozda na Malotru Jest. Bravo. Evo ti keks. Uzmi. Zaslužio si Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 8, 2012 Bruinsi imaju i najjači golmanski par lige. San svakog tima. Al PO je PO. Snać će se Hunter protiv Bruinsa. Ne znam, još uvijek stojim iza Capsa. Ma da ćemo najbolju sliku dobit kad krene PO. Tad ćemo dat realnije prognoze Ja u cetvrtak imam odmah jak pik na dvojku protiv Kojjota, uzece ih Blackhawksi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 8, 2012 Ispekoh ga u novoj ugradbenoj pećnici samo za tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 8, 2012 Jest. Bravo. Evo ti keks. Uzmi. Zaslužio si Fala, mogao si i neki lepsi keks Ispekoh ga u novoj ugradbenoj pećnici samo za tebe vidi se da si ti pekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 8, 2012 (edited) Ja u cetvrtak imam odmah jak pik na dvojku protiv Kojjota, uzece ih Blackhawksi Ne znam. Taj tim je netko ureko. Počevši od Kanea koji je pao jer ga fanovi kad loše igra stalno šalju po transfer listi na dalje. Nema iduće runde za njih Edited April 8, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 8, 2012 Ne znam. Taj tim je netko ureko. Počevši od Kanea koji je pao jer ga fanovi kad loše igraju stalno šalju po transfer listi na dalje. Nema iduće runde za njih Nisu kojoti ti koji ih mogu zaustaviti, da je neka druga ekipa, onda i moguce Ostećen QPR, ali zeswtoko, prvo bio je offside, a drugo nije ni bio penal, pa onda i crveni Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 8, 2012 Nisu kojoti ti koji ih mogu zaustaviti, da je neka druga ekipa, onda i moguce Ostećen QPR, ali zeswtoko, prvo bio je offside, a drugo nije ni bio penal, pa onda i crveni Ja sam mislio da je UTD u 16h..Glavno da vode Trebam složit neki ručak. Čujemo se kasnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 8, 2012 Ja sam mislio da je UTD u 16h..Glavno da vode Trebam složit neki ručak. Čujemo se kasnije Ja sam ih teo odigrati iz 1 u 1, ali si me ti zagovorio, odoh i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites