rockytomas 15 Posted April 11, 2012 dobro jutro , pogledajte sastav Marseja ako igraju sa rezervama trpajte 2, na mondu ima vest da su navijaci trazili da Marsej pusti Monpelje da pobedi jer se oni mrze sa PSG da nebi PSg bio prvi ali Marsej ima u subotu i bitnu utakmicu u finalu kupa koja im je jedina sansa za Evropu pa su velike sanse da igraju sa rezervama Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted April 11, 2012 dobro jutro!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 11, 2012 Dobro jutro gospodo kockari Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted April 11, 2012 Dobro jutro dobro jutro , pogledajte sastav Marseja ako igraju sa rezervama trpajte 2, na mondu ima vest da su navijaci trazili da Marsej pusti Monpelje da pobedi jer se oni mrze sa PSG da nebi PSg bio prvi ali Marsej ima u subotu i bitnu utakmicu u finalu kupa koja im je jedina sansa za Evropu pa su velike sanse da igraju sa rezervama Traže i dinamovi navjači odlazak maminja pa teško da će se desiti.... malo ti se navijači danas pitaju.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 11, 2012 Tuto de otvori temu za 11.04 na hazarderu... imam jednu siguricu da postavim Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 11, 2012 Dobro jutro Traže i dinamovi navjači odlazak maminja pa teško da će se desiti.... malo ti se navijači danas pitaju.... Malo ili nikako.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 11, 2012 Gdje nam je Tuto? Ja se vec brinem sta je snjim Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 11, 2012 Dobar dan svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted April 11, 2012 otvorio sam ja novi topic, valjda se neće šefovi ljutiti.... nemamo gdje postaviti parove :) Quote Share this post Link to post Share on other sites