rockytomas 15 Posted April 11, 2012 Meni legao bonus na Bwin danas neznam jel odavde jer sam dobio i na drugom forumu ali to je bilo kasnije , jel dobio jos neko ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 11, 2012 (edited) Navijači Marseilla traže da njihovi igrači puste utakmicu večeras: http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijaci-marseilla-ne-zaboravljaju/78379 Ali ja baš idem kontra, mislim da će biti 1X, ima kvota 1.55 u Expektu nije to Teferič liga pa da se tako javno blamiraju Pita se tu valjda nesto i Montpeljer Edited April 11, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 11, 2012 Večer ljudi,bio đir do kladare i vidio na svoje oči kako lik stavlja 500kn na WBA,ko je ovdje sad lud,ja ambiciozno na City!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 11, 2012 Večer ljudi,bio đir do kladare i vidio na svoje oči kako lik stavlja 500kn na WBA,ko je ovdje sad lud,ja ambiciozno na City!! ja sam cuo pricu da bi city to mogo pustit jer kao svakako nemogu stic uniteda nit njih neko moze stici na drugom mjestu... a postoji i prica da igraci bojkotuju mancinija zbog forsiranja balotelija i vracanja teveza... a sta ce bit od svega toga saznat cemo veceras oko pola 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 11, 2012 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 11, 2012 ja sam cuo pricu da bi city to mogo pustit jer kao svakako nemogu stic uniteda nit njih neko moze stici na drugom mjestu... a postoji i prica da igraci bojkotuju mancinija zbog forsiranja balotelija i vracanja teveza... a sta ce bit od svega toga saznat cemo veceras oko pola 11 atmosfera u klubu je sigurno losa , nije nemoguce da bojkotuju Mancinija a Monpelje wiiin xe xe ipak su ,,poslusali navijace,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 11, 2012 Večer ljudi,bio đir do kladare i vidio na svoje oči kako lik stavlja 500kn na WBA,ko je ovdje sad lud,ja ambiciozno na City!! Vrlo hrabro od njega! A mozda covjek ima povecu banku pa mu je to kikiriki, onako za oprobati Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 11, 2012 ne cuju se grobari gazi zvezdooooooooooooo!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted April 11, 2012 ne cuju se grobari gazi zvezdooooooooooooo!!! Ti si bas uporan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 11, 2012 Ti si bas uporan... ovo nije vredjanje ni velika slova Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 11, 2012 ovo nije vredjanje ni velika slova Nije, ali.... ma ne vrijedi objasnjavati! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 11, 2012 Nije, ali.... ma ne vrijedi objasnjavati! sta imas objasnjavati, i ti si nekad bio dijete Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 11, 2012 sta imas objasnjavati, i ti si nekad bio dijete Ma zato se i ne trudim... Sjecam se koliko su meni ta objasnjavanja isla ne zivce... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 11, 2012 Dobro veče svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites