Chume 0 Posted April 11, 2012 Ja danas nisam ništa stigao odigrati.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted April 11, 2012 laku noc i miran san... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 11, 2012 (edited) Ja danas nisam ništa stigao odigrati.... Ma ja sam uspio nesto sitno uzeti. QPR i Dortmund u singlu i 2-3 tiketa na neki manji ulog... Ako nista bice za kafe sutra! Edited April 11, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 11, 2012 Ma ja sam uspio nesto sitno uzeti. QPR i Dortmund u singlu i 2-3 tiketa na neki manji ulog... Ako nista bice za kafe sutra! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 11, 2012 Meni legao bonus na Bwin danas neznam jel odavde jer sam dobio i na drugom forumu ali to je bilo kasnije , jel dobio jos neko ? Potvrdjujem Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 11, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 11, 2012 Potvrdjujem Pozdrav svima odlicno znaci odavde je ,hvala atletiko 1-1 e sa=ad ako Real ne pobedi gotovo je pukli su ko zvecke sa Barsom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 11, 2012 pozz http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5qW4Ed1oH-w&feature=related Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 11, 2012 (edited) Navijači Marseilla traže da njihovi igrači puste utakmicu večeras: http://sportsport.ba...oravljaju/78379 Ali ja baš idem kontra, mislim da će biti 1X, ima kvota 1.55 u Expektu nije to Teferič liga pa da se tako javno blamiraju Navijači Marseilla traže da njihovi igrači puste utakmicu večeras: http://sportsport.ba...oravljaju/78379 Ali ja baš idem kontra, mislim da će biti 1X, ima kvota 1.55 u Expektu nije to Teferič liga pa da se tako javno blamiraju E moj Emire, danas nema nedodirljivih... i ako mislis da smo mi, Srbija, Hrvatska, Albanija itd jedini koji namjestamo, grdno se varas.... ja sam igrao dvicu Ma ja sam uspio nesto sitno uzeti. QPR i Dortmund u singlu i 2-3 tiketa na neki manji ulog... Ako nista bice za kafe sutra! Ja fino profitirao.... sigurice Zeljo, Juve, Valencia i Real (koji upravo vodi sa 3-1) 4-1 za Real..... danas JUve i Real, ko ih nije igrao, ne znam kada ce uhvatiti bolji dubl Edited April 11, 2012 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 11, 2012 Ne znam zasto nisam Real stavio i na Expektu, a ne ja eksperimentiram s Napolijem Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 11, 2012 Laka noć svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 11, 2012 E moj Emire, danas nema nedodirljivih... i ako mislis da smo mi, Srbija, Hrvatska, Albanija itd jedini koji namjestamo, grdno se varas.... ja sam igrao dvicu Ja fino profitirao.... sigurice Zeljo, Juve, Valencia i Real (koji upravo vodi sa 3-1) 4-1 za Real..... danas JUve i Real, ko ih nije igrao, ne znam kada ce uhvatiti bolji dubl igrao i ja ali stavio i Fiorentinu a gle ovaj tiket samo Osasuna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 11, 2012 Steta rocky.... bas si ih navaljao Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 19:45 Naziv para: Wigan Athletic - Manchester United (pol/kraj) Tip para: x/1 Tečaj: 17.000 Ev. dobitak: 22.000 Ev. gubitak: 17.000 Ovo se zove pogodak.... bravo Petre Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 11, 2012 Steta rocky.... bas si ih navaljao tu sam stavio skoro sve sto sam planirao igrati da ih imam na okupu , steta mogao sam staviti Real i nekog Italijana umesto Osasune ali verovatno bi opet stavio Fiorentinu Quote Share this post Link to post Share on other sites