LeftWing8 0 Posted April 11, 2012 Srce je na mjestu, Real je dobio a sad lagano na spavanac, laku noć svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 11, 2012 E moj Emire, danas nema nedodirljivih... i ako mislis da smo mi, Srbija, Hrvatska, Albanija itd jedini koji namjestamo, grdno se varas.... ja sam igrao dvicu Ja fino profitirao.... sigurice Zeljo, Juve, Valencia i Real (koji upravo vodi sa 3-1) 4-1 za Real..... danas JUve i Real, ko ih nije igrao, ne znam kada ce uhvatiti bolji dubl ufatio sam ja bolji dubl QPR i Hanover al me zajebo popisani Napoli kome treba za ligu prvaka i nemogu dobit popisanu Atalantu kojoj ni zasta ne treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 11, 2012 ufatio sam ja bolji dubl QPR i Hanover al me zajebo popisani Napoli kome treba za ligu prvaka i nemogu dobit popisanu Atalantu kojoj ni zasta ne treba eeeee drug, a Zeljo? Bice bolje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 11, 2012 ufatio sam ja bolji dubl QPR i Hanover al me zajebo popisani Napoli kome treba za ligu prvaka i nemogu dobit popisanu Atalantu kojoj ni zasta ne treba sta reci za Zabare , i Genoa ne moze pobediti Cesenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 11, 2012 eeeee drug, a Zeljo? Bice bolje... te male kvote ne igram taman da igra barselona protiv zelje ako padam nek padam da valja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 12, 2012 te male kvote ne igram taman da igra barselona protiv zelje ako padam nek padam da valja Zato i padas Quote Share this post Link to post Share on other sites