stefan97czv 1 Posted April 11, 2012 sta imas objasnjavati, i ti si nekad bio dijete naravno ovo mi pocinje da lici na komplekse oni pravi samo iskuliraju Dobro veče svima! dobro nam vece Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 11, 2012 (edited) Dortmund-Bayern, promasen penal, dvije precke i to sve u zadnjih 5 minuta.......Interesantna utakmica i 1-0 na kraju za domacina! Izgleda da je pitanje pobjednika Bundeslige rijeseno! naravno ovo mi pocinje da lici na komplekse oni pravi samo iskuliraju Bravo "pravi", samo "kuliraj" ili sta vec....... Edited April 11, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 11, 2012 Dortmund-Bayern, promasen penal, dvije precke i to sve u zadnjih 5 minuta.......Interesantna utakmica i 1-0 na kraju za domacina! Izgleda da je pitanje pobjednika Bundeslige rijeseno! Bravo "pravi", samo "kuliraj" ili sta vec....... Dortmund-Bayern, promasen penal, dvije precke i to sve u zadnjih 5 minuta.......Interesantna utakmica i 1-0 na kraju za domacina! Izgleda da je pitanje pobjednika Bundeslige rijeseno! Bravo "pravi", samo "kuliraj" ili sta vec....... kuliro bih ja al sad oni sto navijaju za partizna se zale i oce da me banuje dviz ili tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 11, 2012 Dortmund-Bayern, promasen penal, dvije precke i to sve u zadnjih 5 minuta.......Interesantna utakmica i 1-0 na kraju za domacina! Izgleda da je pitanje pobjednika Bundeslige rijeseno! Bravo "pravi", samo "kuliraj" ili sta vec....... E da, a ako ovako ostane u Engleskoj, ponovo je otvoreno pitanje prvaka.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 11, 2012 kuliro bih ja al sad oni sto navijaju za partizna se zale i oce da me banuje dviz ili tuto Vidim ja da je ovdje urota ovih partizanovaca protiv tebe. A dviz i tuto ne mogu da se dogovore koji ce te banovati. Prica se i da su se posvadjali maloprije.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 11, 2012 ne cuju se grobari gazi zvezdooooooooooooo!!! jel se to nesto danas igralo kup koga to jos zanima , eh da kad nemoze prvenstvo dobar je i kup Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 11, 2012 jel se to nesto danas igralo kup koga to jos zanima , eh da kad nemoze prvenstvo dobar je i kup Brate pošto vidim da si partizanovac i bolje što nisi gledao Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 11, 2012 Brate pošto vidim da si partizanovac i bolje što nisi gledao ma gledao sam ali dok je Grant trener nemam nameru da se tangiram oko tako beznacajnog takmicenja , los trener sa losom taktikom Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 11, 2012 Konacno Inter 22222 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 11, 2012 Gol Ronalda sa pomoćnog terena Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 11, 2012 Evo ga i Juve 2222 Pa i Romaaaa22222 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 11, 2012 Evo ga i Juve 2222 Pa i Romaaaa22222 Skoro, pa nevjerovatno! Inter, Juve i Roma daju golove gotovo u isto vrijeme za 2-1 na sve tri utakmice.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 11, 2012 Skoro, pa nevjerovatno! Inter, Juve i Roma daju golove gotovo u isto vrijeme za 2-1 na sve tri utakmice.... Evo Roma ti pokvari statistike Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 11, 2012 Evo Roma ti pokvari statistike Ma ne kvari Roma nista, stavise! Nego mi je bilo interesantno da je na sve tri utakmice bilo 1-1, a onda u 5 minuta sva tri domacina zabiju po gol. Quote Share this post Link to post Share on other sites