mirko 0 Posted April 11, 2012 Fudbal, Nemačka III Bundesliga 19:00 Burghausen – Münster tip: 1 kvota: 2,10 kladionica: Atlantik stake: 6/10 Utakmica 34. Kola. Do kraja prvenstva odtslo je da se odigraju još četiri. Domaćin se nalazi u vrhu tabele, tačnije na 5. mestu i bori se za osvajanje trečeg, koje vodi u plej of za ulazak i drugu Bundesligu. Za tim mestom, na kojem se nalazi Hemnicer (koji ima tešku utakmicu protiv Arminije Bilefeld), Burghauzen zaostaje tri boda. Još nisu poraženi na svom stadionu (7 pobeda i 9 nerešenih) i nalaze se u seriji od tri nerešene utakmice za redom i to protiv timova koji se nalaze u gornjem delu tabele. Nisam uspeo da pronađem neke informacije o problemima sa sastavom tima, tako da pretpostavljam da će biti kompletni. Minster se nalazi na 11. mestu, još uvek nije obezbedio opstanak u ligi jer od timova koji se nalaze na mestima koja vode u niži rang imaju 7 bodova više. Nalaze se u seriji od dve pobede za redom i to na svom terenu protiv Erfurta i Osnabrika (sa kojima je Burghauzen igrao nerešeno). Sigurno je to dalo podstrek i samopouzdanje igračina da nastave tako, ali mislim da se to večeras neće desiti. A za to mišljenje imam tri razloga. Prvi i najmanje važan je činejnica da loše igraju na gostovanjima, gde su ostvarili učinak 3 6 8 uz gol razliku 18:26. Drugi, više važniji razlog je podatak da imaju nekih problema sa sastavom tima. Naime, kolko sam razumeo google prevodioca, večeras neće igrati tri igrača, suspendovana zbog žutih kartona i to Radovan Vujanović (napadač, 23 ut, 3 g), kapiten Stefan Kühne (sredina, 28 ut, 6 g) i Patrick Huckle (odbrana, 26 ut), kao i povređeni prvi golman Daniel Masuch (31 ut), a umesto njega će braniti Max Schulze Niehues (2 ut), kome je ovo treća utakmica. U tim bi trebalo da se vrate Philip Heise (odbrana, 11 ut), Jürgen Duah (sredina, 15 ut, 1 g) i Domenique Njeng (odbrana, 0 ut), koji su prvobitno bili određeni da igraju za drugi tim, ali su zbg navednih problema pozvani za večerašnju utakmicu. I treći, najvažniji razlog je taj da, kada se saberu prva dva i doda podatak da su domaćinu bodovi i te kako potrebni u borbi za plej of. Pozdrav i srećno. Quote Share this post Link to post Share on other sites