Nadrealista 13 Posted April 12, 2012 Opet ti o kvotama? Bitno je pogoditi, a kada pogodis imas i profit... to je poenta kladjenja. kakve ti koristi od dobrih kvota, ako fulas? I meni su najbolji 4. i 5.mjesec.... vrlo malo iznenadjenja, kvalitet uglavnom pobjeduje, a to je lako za prognozirati bitno je pogodit al je bitno i da je veci dobitak a ne da bude 10 eura... ako igras male kvote treba ti vise parova a cim je vise parova skoro uvijek se nadje jedan da zajebe pa da su neznam kolko sigurni parovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 12, 2012 ljudi laka vam noć....samo vi zarađujte, ja idem u krpe Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 12, 2012 ah kako kome... a onda ubuduce preko vikenda prepisujem od tebe Pošteno Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 12, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 12, 2012 Laku noć ekipa, ja sa dobrim dobitkom odo spavat Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 12, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 13, 2012 kakvi mecevi u copa libertadores , Flamengo pobedio sa 3-0 i treba im X na drugom mecu Olimpia-Emelec , Gosti vode 2-1 i Olimpia daje gol u 92 za 2-2 u Brazilu ludnica i u sledecem napadu Emelec posle kornera daje treci i u Brazilu plac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 13, 2012 Laku noc svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 13, 2012 Idem i ja spat lud sam od ovog nba, pa detroit cijelu sezonu nije dao preko 100 koševa, a kad se ja kladim evo ih na 109!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites