hsammer 2 Posted April 14, 2012 Zar se jos niko nije probudio?? Dobro jutro svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 14, 2012 Jutroooo!! I nadam se uspješan dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 14, 2012 Jutarnji pozdrav društvu i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 14, 2012 Dobro jutro i ugodan početak vikenda!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 14, 2012 Jutrooo!! Sretno danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 14, 2012 Dobar dan kockarcine detelina svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 14, 2012 Igrao sam danas na bwin-u za 11eura na Barcelonu, Bayern i Real hendicep -1... Ko će zajebat? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 14, 2012 (edited) pingvinsi dosta bolji od flajersa samo da zna neko ko bude ovde polagao opklade, prosli put nisu imali srece, a veceras opet atakuju na gol, vode 3:1, al to njista ne znci u hokeju Njišta ne znači to u NJHLu. Njišta. Slažem se EU hokej je druga stvar. Širi teren otvara dodatne opcije za taktiziranje i ostale chmarokarine Edited April 14, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 14, 2012 (edited) Igrao sam danas na bwin-u za 11eura na Barcelonu, Bayern i Real hendicep -1... Ko će zajebat? Ja sam svoje lupio na ovaj dvojac City i PSV za 40 usd Edited April 14, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 14, 2012 Njišta ne znači to u NJHLu. Njišta. Slažem se EU hokej je druga stvar. Širi teren otvara dodatne opcije za taktiziranje i ostale chmarokarine sta se desava sa Canucksima ??? jel im neko povrijedjen, jel im zene ne daju noc prije da ga umoce, jesu li ograjisali negdje pa nemogu iz dva puta Kingse da pobjede na domacem terenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 14, 2012 Ja sam svoje lupio na ovaj dvojac City i PSV za 40 usd Ma ne znam više šta da odigram Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 14, 2012 Njišta ne znači to u NJHLu. Njišta. Slažem se EU hokej je druga stvar. Širi teren otvara dodatne opcije za taktiziranje i ostale chmarokarine popio sam prilicno, pa masim i onako losu tastaturu, kao pisaca masina je Pingvini ponovo izgubili, Pfiladelfija ima ubitacan PP, a inace dosta losijom igrom, gledao sam koliko sam mogao a onda sam zaspao. Ovo treba ganjati dve dvice u gostima bice koeficijent oko 2.50, a sigurnije KI sta se desava sa Canucksima ??? jel im neko povrijedjen, jel im zene ne daju noc prije da ga umoce, jesu li ograjisali negdje pa nemogu iz dva puta Kingse da pobjede na domacem terenu Ja sam rekao Kingsi prolaze, ali isto sada treba ganjati u gostima dve dvice, Canksi to mogu preokrenuti Sinoc sam uhvati dve dvojke Devilse i Wingse, ali sam Canukse imao konacni i tu zaginem A sad odoh na čaj Quote Share this post Link to post Share on other sites