Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

14.04.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih dnevnih MLB susreta (Pinnacle).

22:05 - Boston Red Sox - Tampa Bay Rays - Tampa Bay Rays +1.5 - 1.588 :nije:

22:05 - Philadelphia Phillies - New York Mets - 1st Halfs (5 innings) Philadelphia Phillies +0.5 - 1.505 :nije:

22:05 - Washington Nationals - Cincinnati Reds - Cincinnati Reds +1.5 - 1.481 :nije:

22:07 - Toronto Blue Jays - Baltimore Orioles - Toronto Blue Jays over 4.5 - 1.862 :nije:

22:10 - Chicago White Sox - Detroit Tigers - over 8 - 1.602 :nije:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Saturday, April 14, 2012

Nationals Park, (Washington, District of Columbia)

22:05, Wash/Cinc(3,5)-Washington(broj poena ekipe), tip Više, @1.90, Super Sport, 6/10 :uredu:

Večeras se u Washingtonu igra treći meč u seriji između domaćih Nationalsa i gostujućih Redsa...

Domaćin je sjajno otvorio sezonu od njih sam i očekivao da bi mogli da budu hit ove sezone startovali su sa 6-2 oba meča su u seriji dobili Redse sa po 3-2 i 2-1 oba meča su bila dosta tvrda i sa malim brojem poena ali mislim da bi večeras moglo biti drukčije jel mi ni jedan pičer ne uliva previše poverenja ali ono što mi je večeras na ovom meču sviđa je Over ali na Washington granica je 3.5 što je i puno i nije mislim da bi mogli ići preko te granice iz više razloga.

Za Redse startuje HomerBailey RHP | Record: 0-1 | ERA: 6.35 koji je jako loše otvorio sezonu u karijeri ima takođe dosta lošu statistiku 25-24 4.91 ERA Iako se radi o mladom pičeru koji ima prostora za napredak ima sjajan fasboll ali i lošu kontrolu lopte što je njegov najveći problem. I u karijeri protiv Was. ima 0-1 uz kriminalnu ERU od čak 22.50.

Sa druge strane bateri Was. kako su došli kući nikako da prorade i iako su dobili oba meča mislim da je krajnje vreme da postignu više poena.

Najavljeni sastav Was.-

1. Ian Desmond ® SS

2. Danny Espinosa (S) 2B

3. Ryan Zimmerman ® 3B

4. Adam LaRoche (L) 1B

5. Jayson Werth ® RF

6. Xavier Nady ® LF

7. Rick Ankiel (L) CF

8. Jesus Flores ® C

9. Edwin Jackson ® P

Možda i najjači lineup koji je dosad izašao iz Was. vratio se i Ankiel tako da protiv ne baš sjajnog pičera očekujem da mogu da pređu granicu poena.

Uzimam Over 3.5 na Washington..... Posted Image

Edited by Crni

Prijedlog današnjih Playoff NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

21:00 - Boston Bruins - Washington Capitals - Boston Bruins over 2.5 - 1.680 :nije:

01:00 - New York Rangers - Ottawa Senators - Ottawa Senators +1.5 - 1.524 :uredu:

01:30 - St. Louis Blues - San José Sharks - San José Sharks +1.5 - 1.467 :nije:

04:00 - Phoenix Coyotes - Chicago Blackhawks - Phoenix Coyotes over 2.5 - 1.909 :uredu:

Edited by Tuto

Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle).

01:10 - Atlanta Braves - Milwaukee Brewers - over 7 - 1.606 :nije:

01:10 - Kansas City Royals - Cleveland Indians - Kansas City Royals over 4.5 - 1.909 :uredu:

01:10 - Miami Marlins - Houston Astros - Houston Astros over 3 - 1.862 :uredu:

02:10 - Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks - Arizona Diamondbacks +1.5 - 1.598 :uredu:

03:05 - San Francisco Giants - Pittsburgh Pirates - Pittsburgh Pirates +1.5 - 1.588 :uredu:

03:10 - Los Angeles Dodgers - San Diego Padres - under 8 - 1.671 :uredu:

03:10 - Seattle Mariners - Oakland Athletics - under 8 - 1.526 :uredu:

Edited by Tuto