roberth 15 Posted April 15, 2012 Dobar dan.... Lech - Lechia 1-1, nadajmo se još jednog pogodka u zadnjih 23 min Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 15, 2012 Baš sada sam igrao poker na poker 770 - imao sam Q Q , a suparnik A 8 u srcima.... pali su 6 Q 6 - A A .....i onda budi sretan....:( Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 15, 2012 Dobar dan.... Lech - Lechia 1-1, nadajmo se još jednog pogodka u zadnjih 23 min 2-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 15, 2012 Gledam utakmicu Sodertalje - AIK ...svi Jugoslaveni....računajte na Mutumbu od AIK-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 15, 2012 Gledam utakmicu Sodertalje - AIK ...svi Jugoslaveni....računajte na Mutumbu od AIK-a Ivan Turina četrtvu utakmicu obranio mrežu nedotakljivu.....Pobjeda AIK-a s 1-0!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 15, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 15, 2012 Malaga, Man.Utd. i Zaragoza 1X.... kvota preko 2, mozda i 2.50 Malaga dodje glave svima danas! Pa tako i meni.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 15, 2012 Malaga dodje glave svima danas! Pa tako i meni.... iako ovi ostali lagano prolaze i pobjedjuju dovoljno je jedan takav da zajebe u cijelom danu pa da 90% raje popada Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 15, 2012 iako ovi ostali lagano prolaze i pobjedjuju dovoljno je jedan takav da zajebe u cijelom danu pa da 90% raje popada A jebi ga..........Ne moze nikad (ili vrlo rijetko) da sve prodje kako treba! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 15, 2012 Evo trenutno i Lille, ko i ManUtd vodi 3-0......Samo me Malaga obori danas za solidan dobitak. Hajd' nije sto bi dobitak bio solidan, nego sto je i ulog bio isto tako solidan.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 15, 2012 Evo trenutno i Lille, ko i ManUtd vodi 3-0......Samo me Malaga obori danas za solidan dobitak. Hajd' nije sto bi dobitak bio solidan, nego sto je i ulog bio isto tako solidan.... I još Malaga sa igračem više cjelo poluvrijeme... Quote Share this post Link to post Share on other sites