Dinno 10 Posted April 15, 2012 Evo trenutno i Lille, ko i ManUtd vodi 3-0......Samo me Malaga obori danas za solidan dobitak. Hajd' nije sto bi dobitak bio solidan, nego sto je i ulog bio isto tako solidan.... Uvijek sam govorio ako ima ista gore a to je kada si ubijedjen 100% da prolazi par, padnes samo na njemu, a prodjes neke parove koji su ti ''onako'' i jos dobre kvote..... koji idioti, vode 1-0 i igrac vise..... a ja igrao na nekim tiketima iz keca u kec... i bi kec na poluvremenu....uh Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 15, 2012 Uvijek sam govorio ako ima ista gore a to je kada si ubijedjen 100% da prolazi par, padnes samo na njemu, a prodjes neke parove koji su ti ''onako'' i jos dobre kvote..... koji idioti, vode 1-0 i igrac vise..... a ja igrao na nekim tiketima iz keca u kec... i bi kec na poluvremenu....uh bez brige druze, bice bolje od sutra, ne gubi nadu Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 15, 2012 nakon danasnjeg Man Utd-a, sada imam omjer 12-2 na Expektu i usamljen sam u vrhu tabele jer su euro i drakula okinuli Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 15, 2012 nakon danasnjeg Man Utd-a, sada imam omjer 12-2 na Expektu i usamljen sam u vrhu tabele jer su euro i drakula okinuli Ko zna zna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 15, 2012 (edited) Lud mec Phila -Pitsburg i previse fajta , a imam dvicu na pingvine , a gube 3:1 Edited April 15, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 15, 2012 Ko zna zna odigram i Lillestrom 3+, ali 1-1 bilo u 37 minuti i tako ostalo do kraja, bolje ipak da se vratim na opciju 1 gol od 1-30 minute Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 15, 2012 Lud mec Phila -Pitsburg i previse fajta , a imam dvicu na pingvine , a gube 3:1 ima jos da se igra ovdje, bice punoooo golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 15, 2012 Laku noc , ovaj tjedan slijedi jutarnja smjena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 15, 2012 nakon danasnjeg Man Utd-a, sada imam omjer 12-2 na Expektu i usamljen sam u vrhu tabele jer su euro i drakula okinuli bravo Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 15, 2012 Laka vam noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 15, 2012 Laku noc! Quote Share this post Link to post Share on other sites