Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo trenutno i Lille, ko i ManUtd vodi 3-0......Samo me Malaga obori danas za solidan dobitak.

Hajd' nije sto bi dobitak bio solidan, nego sto je i ulog bio isto tako solidan.... :06bangin:

Uvijek sam govorio ako ima ista gore a to je kada si ubijedjen 100% da prolazi par, padnes samo na njemu, a prodjes neke parove koji su ti ''onako'' i jos dobre kvote..... koji idioti, vode 1-0 i igrac vise..... a ja igrao na nekim tiketima iz keca u kec... i bi kec na poluvremenu....uh :icon_redface:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uvijek sam govorio ako ima ista gore a to je kada si ubijedjen 100% da prolazi par, padnes samo na njemu, a prodjes neke parove koji su ti ''onako'' i jos dobre kvote..... koji idioti, vode 1-0 i igrac vise..... a ja igrao na nekim tiketima iz keca u kec... i bi kec na poluvremenu....uh :icon_redface:

bez brige druze, bice bolje od sutra, ne gubi nadu :kahva:

Posted

nakon danasnjeg Man Utd-a, sada imam omjer 12-2 na Expektu i usamljen sam u vrhu tabele jer su euro i drakula okinuli :smile_redcard:

Ko zna zna :48thumbsup:

Posted

nakon danasnjeg Man Utd-a, sada imam omjer 12-2 na Expektu i usamljen sam u vrhu tabele jer su euro i drakula okinuli :smile_redcard:

bravo