micha 27 Posted April 16, 2012 evo od mene novih bodova za danas! Micha kakve je stanje jesmo bili dobri danas? Danas , to jest juče , nismo bili u plusu, jer smo samo ja i ti pogodili , a dva promašaja. Srećom protivnici su bili još gori, pa je stanje na tabeli sledeće: Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 16, 2012 Moj izbor za danas: Fudbal Premier, Malezija Vreme: 14:45 Harimau Muda B - Sime Darby Tip: Sime Darby Kvota: 1.62 Kladionica: Bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted April 16, 2012 ja sam nocas skinuo tecajeve 1.962 i 2.20 tako da ce biti novih 215 bodova od mene :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 16, 2012 ajde super ! ja nemam nikakvih ideja za danas kaj metnuti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 16, 2012 ajde super ! ja nemam nikakvih ideja za danas kaj metnuti! mozda danas ( a i u danima kad nema nekog izbora) sacekat pa ako protivnici popadaju onda nista ne dirat, nek se povecava razlika a ako protivnici budu u plusu onda nesto odigrat al ne forsirat Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 16, 2012 ja sam nocas skinuo tecajeve 1.962 i 2.20 tako da ce biti novih 215 bodova od mene :)) I od mene još 62 boda Moj izbor za danas: Fudbal Premier, Malezija Vreme: 14:45 Harimau Muda B - Sime Darby Tip: Sime Darby Kvota: 1.62 Kladionica: Bwin FT: 0:3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 16, 2012 I od mene još 62 boda FT: 0:3 mislim da je za danas dosta bodova... ovi ostali ako nemaju nista sigurno nek ne igraju da ne kvarimo ovaj plus Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 16, 2012 mislim da je za danas dosta bodova... ovi ostali ako nemaju nista sigurno nek ne igraju da ne kvarimo ovaj plus a nasao sam par ali sada mi ga je zao postaviti da ne pokvarim ovih 300 bodova plusa Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 16, 2012 a nasao sam par ali sada mi ga je zao postaviti da ne pokvarim ovih 300 bodova plusa Ako veruješ u njega postavljaj. U svakom slučaju sam odluči. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 16, 2012 a nasao sam par ali sada mi ga je zao postaviti da ne pokvarim ovih 300 bodova plusa micha ti je sve reko, ako mislis da ce proci postavljaj ga pa nek bude jos veci plus Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 16, 2012 micha ti je sve reko, ako mislis da ce proci postavljaj ga pa nek bude jos veci plus Mislis da itko postavlja par a da ne vjeruje da ce proci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 16, 2012 Necu! Ima sutra boljih parova! Neka ostane stanje ovako za danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 16, 2012 Vidim ovdje puna šaka brade!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 16, 2012 Mislis da itko postavlja par a da ne vjeruje da ce proci. ma sta god da se postavi ima sanse da prodje bez obzira kolika kvota bila al nekad se parovi postavljaju samo onako pa ako prodje dobro i jest al nemas onaj osjecaj sigurnosti da bi trebo proci... malo sam ga zakomplikovo al valjda ce te shvatiti sta sam htio reci Quote Share this post Link to post Share on other sites