Jump to content
Sign in to follow this  
mirko

16.04.2012.

Recommended Posts

Fudbal, Ukrajina I Liga, 15:00 Tavriya – Chornomorets 1 q 1,55, Millennium, 7/10

 

Zaostala utakmica 27. kola Ukrajinske I lige. Do kraja sezone, ostalo je jos tri kola. Tavrija je trenutno na šestom mestu na tabeli sa osvojenih 40 bodova na 25 odigranih utakmica i ima jednu utakmicu manje od Arsenala iz Kijeva, koji se nalazi na petom i dve utakmice manje od Dnjepra na četvrtom mestu, tako da bi eventualnom pobedom danas izbili na peto mesto, koje vodi u kvalifikacije za ligu Evrope, što će svakako biti jedan od motiva igračima da daju sve od sebe. Poslednje dve utakmice na svom terenu su odigrali baš protiv direktnih konkurenata za LE, Arsenala i Dnjepra i nisu se baš proslavili. Od Dnjepra su izgubili sa 2:0, a pre toga su igrali nerešeno sa Arsenalom 1:1. U prošlom kolu su na gostovanju pobedili Iličivec, pa pretpostavljam da je ta pobeda donela bar malo samopouzdanja igračima, da pred svojim navijačima osvoje tri boda. Na današnjoj utakmici neće igrat od ranije povređeni nigerijac S. Kaita (sredina, 7 ut), kao i suspendovani Y. Putrash (odbrana, 15 ut, zbog trećeg zutog kartona u prošlom kolu).

 

Černomorec se nalazi u sredini tabele, nema opasnosti po opstanak u ligi, tako da se nadam da će igrati rasterećeni svih briga, a isto tako mislim da su igrači bar malo umorni, jer su pre pet dana igrali Kup utakmica na gostovanju Karpatima (izgubili sa 2:0)i tako ispali iz daljeg takmičenja. Sudeći po polslednim utakmicama, izgleda da su se igrači opustili i da jedva čekaju kraj prvenstva, jer se, računajući i Kup, nalaze u seriji od tri poraza za redom.

 

Pretpostavljam, a i nadam se, da će na ovoj utakmici pobediti domaćin iz nekoliko razloga. Idemo redom. Motiv i borba za osvajanje bar petog mesta i učešče u Ligi Evrope, domaći teren i što su u trenutno boljoj formi, ali se moj tip uglavnom zasniva na statistici njihovih međusobnih utakmica, jer mislim da igraju po sistemu 3 za 3. Da to ne bi sada objašnjavao, pogledajte samo njihove poslednje rezultate:

 

http://www.betexplor...matchid=6856030

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...