Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

16.04.2012.

Recommended Posts

Monday, April 16

Fenway Park, (Boston, Massachusetts)

 

17:05, Boston Red Sox-Tampa Bay Rays(Money Line), tip 2, @ 2.060, 5/10, Pinnacle :uredu:

 

Večeras se u Bostonu sastaju diviziski rivali domaći Red Soxi i gostujući Bay Raysi...

Ovo je četvrti meč u seriji prethodna tri je dobio Boston prva dva vrlo ubedljivo 12-2 i 13-5 dok je sinoć dobio 6-4. Ono što bi probao u ovom meču je malo iznenađenje i pobeda Bay Raysa

nije lako da se pobedi ni 3 vezana meča jednu ekipu a posebno u produženoj seriji od 4 meča(iako nevolim da igram protiv mojih Red Soxa moraću da probam danas) verujem da bi Tampa mogla da pobedi iz više razloga.

Večeras na moundu za Red Soxe baca DanielBard (RHP) | Record: 0-1 | ERA: 9.00 mladi pičer koji je sa pozicije rilivera prebačen ove sezone na startera nije sezonu počeo dobro i bio je u Torontu u porazu Bostona od Tor. propisno napucan. Iako pičer koji svakako da ima veliki potencijal trebaće mu da se privikne na novu poziciju gledao sam ga i par puta u predsezoni kao startera i stvarno nikako nije delovao ima fantastičan fasboll koji ide i preko 100mph ali ponekad dosta loše gađa strajk zonu možda će on izrasti i u odličnog startera ali meni on odaje utsak da bi bio savršen za klozera jel je po meni za 1-2 inn. idealan no videćemo. I ako večeras nebude imao dobru kontrolu to sigurno Tampini udarači će kazniti uz to ovo će mu biti prvi izlazak kao startera na Fenveyu i sigurno je da će biti dodatno opterećen da se pokaže u što boljem svetlu što može dati i kontra efekat.

Dok su posle uspavanke bateri Red Soxa podivljali udaraju fantastično D. Ortiz,A. Gonzalez,K. Youkilis ,D. Pedroia.. ali već sinoć nisu delovali toliko moćno i nebi me začudilo da večeras nebudu u formi posebno što će na brdašcu stajati dobar pičer Tampe..Uz to na DL-u je i J. Ellsbury koji nije startovao dobro ali je on veoma bitan šraf u odbrani Red Soxa.

Najavljeni tim Bost.-

 

1. Mike Aviles ® SS

2. Dustin Pedroia ® 2B

3. Adrian Gonzalez (L) 1B

4. David Ortiz (L) DH

5. Cody Ross ® CF

6. Ryan Sweeney (L) RF

7. Nick Punto (S) 3B

8. Jarrod Saltalamacchia (S) C

9. Darnell McDonald ® LF

 

Dok je Tampa sjajno startovala ove sezone sa 5-1 ali od tada su zabeležili 4 vezana poraza

Za Tampu na moundu stoji njihov prvi starter ove sezone James Shields (RHP) | Record: 1-0 | ERA: 5.54 u prvom nastupu protiv Yankeesa loš dok je sa Detroitom bacao dosta dobro.

Radi se o iskusnom pičeru koji u karijeri ima 73-63 3.98 ERA dok iako u karijeri protiv Red Soxa ima lošu statistiku 7-12 4.61 ERA prošle godine je kako u sezoni tako i protiv Red Soxa bacvao sjajno njegova prošla sezonea mu je najbolja u karijeri imao je fantastičnu statistiku 16-12 2.82 ERA.

Napad Tampe je iako su beležili poraze u ovoj seriji sasvim solidni poseno su impresivno otvorili sezonu protiv Yankeesa.

U svojim redovima iumaju odlične udarače pre svih tu su E. Longoria i povratnik u tim C. Pena tu je i pojačanje iz Baltimora L. Scott koji udara fantastično uz njih tu su još B. Zobrist,

M. Joyce sasvim solidan tim udarača koji bi mogao večeras da bude efikasan.

Najavljeni tim Tampe -

 

1. Desmond Jennings ® CF

2. Carlos Pena (L) 1B

3. Evan Longoria ® 3B

4. Luke Scott (L) DH

5. Ben Zobrist (S) RF

6. Matt Joyce (L) LF

7. Jeff Keppinger ® 2B

8. Jose Molina ® C

9. Sean Rodriguez ® SS

 

Jednostavno daleko iskusniji pičer i bolji za tampu i lineup u najjačem sastavu dok boston bez Youkilisa mislim da vredi probati sa pobedom Tampe.

Uzimam konačnu pobedu Tampe.... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

01:05 - New York Yankees - Minnesota Twins - under 11 - 1.690 :uredu:

01:05 - Washington Nationals - Houston Astros - Houston Astros +2.5 - 1.595 :uredu:

01:10 - Atlanta Braves - New York Mets - under 8.5 - 1.699 :uredu:

02:05 - Chicago White Sox - Baltimore Orioles - under 9 - 1.685 :nije:

02:10 - Kansas City Royals - Detroit Tigers - under 8.5 - 1.592 :uredu:

02:40 - Colorado Rockies - San Diego Padres - San Diego Padres +1.5 - 1.541 :uredu:

03:40 - Arizona Diamondbacks - Pittsburgh Pirates - Arizona Diamondbacks +1.5 - 1.481 :uredu:

04:05 - Los Angeles Angels - Oakland Athletics - Los Angeles Angels over 3.5 - 1.787 :uredu:

04:15 - San Francisco Giants - Philadelphia Phillies - 1st Halfs (5 innings) Philadelphia Phillies +0.5 - 1.602 :uredu:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Monday, April 16, 2012

Kauffman Stadium (Kansas City, Mo.)

 

02:10, Kans/Detr(3,5)-Detroit(broj poena ekipe), tip Više, @1.70, Super Sport, 8/10 :nije:

 

 

Večeras se na Kauffman stadionu u Kansasu igra prvi meč u seriji između Divciziskih rivala domaćih Royalsa i gostujućih Tigersa....

Na ovom meču iako je Detroit veliki favorit za pobedu meni se mnogo više sviđa igra na Over Detroita na poene gde je granica u Super Sportu na 3.5 po meni vrlo niska u Pinnaclu je Over 4 dok je recimo u Germaniji čak 4.5 što su mi mnogo realnije granice za ovaj bet dali mi poput juče S.S. daje poklon kad su isto na Piratese dali samo 2.5 videćemo ja mislim da je ovo više nego dostižno zbog mnogo stvari.

Royalsi posle sjajnog početka sezone na gostovanjima kući su u seriji protiv Clevelanda doživeli pravu katastrofou ne samo tri poraza nego je neverovatno da su na ta tri meča dobili neverovatnih 32 rana 8, 11 i juče čak 13 gledao sam od ta tri duela dva gde je neverovatno koliko su pičeri u jednoj izmeni dozvoljavali poena u prvom meču su dobili u 1 inn. čak 7 ranova u drugom meču su u 3 inn. dobili 5 dabi sinoć uz prednost od 3-0 u 3 inn. iako su Indiansi imali 2 čoveka u autu dobili čak 6 ranova NEVEROVATNO...

Večeras za domaćina startuje mladi Danny Duffy LHP | Record: 1-0 | ERA: 0.00 koji je odlično otvorio sezonu winom protiv Oaaklanda gde je prošao bez rana ali to ne oslikava njegov kvalitet jel je poznato da Oakland ima jedan od najgorih napada u ligi iako je imao dosta problema sa kontrolom lopte imao je čak 4 BB što protivnik nije iskoristio ali tim poput Detr. je daleko kvalitetniji i ako bude imao problema sigurno će Tigersi to iskoristiti.

U kratkoj karijeri je startovao na 21 meču gde nema dobru statistiku 5-8 5.34 ERA uz to na dva starta protiv Detroita ima takođe jako lošu statistiku 0-2 5.63 ERA. neverujem da može večeras da izdrži na brdašcu više od 5 izmena a onda stupa na teren bulpen K.C. koji je osim što su loše bacaju i preumorni jel su na sva tri meča protiv Clev. bacali čak od 3inn.

Mnogo mi je u ovom betiu pomogao i lineup Tigersa koji su već izbacili sastav i igraju u najjačem mogućem sastavu u kojem imaju sjanih udarača.Koji su sposobni da dohvate i mnogo bolje pičere od Duffya.

Najavljeni sastav Tigersa-

 

1. Austin Jackson ® CF

2. Brennan Boesch (L) RF

3. Miguel Cabrera ® 3B

4. Prince Fielder (L) 1B

5. Delmon Young ® DH

6. Ryan Raburn ® LF

7. Jhonny Peralta ® SS

8. Alex Avila (L) C

9. Brandon Inge ® 2B

 

Jednostavno ovo moram odigrati 31 primljeni ran K.C. u zadnja tri meča a margina ovako mala verovatno su gledali dobar start pičera ali to nem,a veze sa mozgom igram Over 3.5 na Tigerse..... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...