micha 27 Posted April 16, 2012 (edited) Dan započinjemo sa izmenom Izlazi - ZOKISOJER40 Ulazi - Nadrealista A što se tiče stanja na tabeli, uskoro, čim obeležim tipove , pa da vidimo šta će drug Excel da kaže. Edited April 16, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 17, 2012 A drug Excel kaže, da sve se menja samo vrh ostaje isti A vrh je obezbeđen za najbolje - Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 17, 2012 Dan započinjemo sa izmenom Izlazi - ZOKISOJER40 Ulazi - Nadrealista A što se tiče stanja na tabeli, uskoro, čim obeležim tipove , pa da vidimo šta će drug Excel da kaže. A drug Excel kaže, da sve se menja samo vrh ostaje isti A vrh je obezbeđen za najbolje - sto se tice izmjene to je uredu jer mi se zaredalo par promasaja a za ovo drugo svaka nam cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 17, 2012 od mene za danas Coventry - Millwal PiK 1 @1.80 (Coventry pobjedjuje na poluvremenu ili na kraju utakmice) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 17, 2012 (edited) Moj izbor za danas: Fudbal Germany Oberliga Hamburg Vreme: 18:30 TSV Buchholz 08 v Altona 93 Tip: TSV Buchholz 08 Kvota: 1.85 Kladionica: Bet365 Edited April 18, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites