Dinno 10 Posted April 17, 2012 https://www.bwin.com...mber=1SD5D8ZHNG Ne mozemo vidjeti tvoje listice.... skeniraj stranicu u paintu, pa nam posalji Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted April 17, 2012 samo reci cifru :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 17, 2012 (edited) Ne mozemo vidjeti tvoje listice.... skeniraj stranicu u paintu, pa nam posalji Sto si ti zahtjevan.... Namuci me pravo! Edited April 17, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 17, 2012 pa da. al nije jos kraj. :) to mi je par u 2 takmicenja :) meni bajern u svim takmicenjima kec bio Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 17, 2012 Čestitke Bavarcima Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted April 17, 2012 meni bajern u svim takmicenjima kec bio ma nema sta. ti kad osetis nesto to dolazi sigurno :) ma nema sta. ti kad osetis nesto to dolazi sigurno :) danas da smo igrali riding, bajern i york oparili bi se! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 17, 2012 Laku noć svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 17, 2012 Sto si ti zahtjevan.... Namuci me pravo! Fin dobitak, super.... bice sutra piva uz tekmu Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 17, 2012 Laku noć svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 17, 2012 Meni nakon svega lici da ce Bayern dalje ali o tom potom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 17, 2012 Meni nakon svega lici da ce Bayern dalje ali o tom potom hehe kako bi to dobro bilo.... u subotu zijane od barce, pa u srijedu ispadnu od bayerna.... mislim da bi se raspali totalno Tesko da ce ovako biti, ali nije nemoguce.... veceras su pokazali da bi se to moglo desiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 17, 2012 Meni nakon svega lici da ce Bayern dalje ali o tom potom Nadam se da si u pravu Quote Share this post Link to post Share on other sites