drakula 0 Posted April 17, 2012 Pozdrav ekipa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 17, 2012 (edited) Dinamo okrenuo , sad je samo opasno i zajebano sto im i 2-2 odgovara. Valjda nece biti opustanja. Edited April 17, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted April 17, 2012 Meni je srednje ime Neuhvatljivi budite uz mene, ako mi loše krene, da uzmete prvo mjesto, ali to se ne dešava često.... ma ne mogu ja to ispratit. ja sam samo dobar u prvoj polovini meseca! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 17, 2012 ma ne mogu ja to ispratit. ja sam samo dobar u prvoj polovini meseca! uhvati te trema. ko djoleta veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted April 17, 2012 uhvati te trema. ko djoleta veceras ahahahah. bas to. pocnem da drhim i nista ne pogadjam Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 17, 2012 Dinamo okrenuo , sad je samo opasno i zajebano sto im i 2-2 odgovara. Valjda nece biti opustanja. Opet je Mamić bio u poluvremenu u svlačionici haha :p Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted April 17, 2012 Ma nisam igrao, samo navijacki :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 17, 2012 Napred Real! Mislim da je danas dan prijelaza iz jedan u 2, prvo Dinamo sad će i Real drugom poluvremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted April 17, 2012 Mislim da je danas dan prijelaza iz jedan u 2, prvo Dinamo sad će i Real drugom poluvremenu ma real ne igra nista! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 17, 2012 ma real ne igra nista! Vidim mada je dobro i da ostane ovaj rezultat... Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 17, 2012 Mislim da je danas dan prijelaza iz jedan u 2, prvo Dinamo sad će i Real drugom poluvremenu 1:1 Real još jedan... Quote Share this post Link to post Share on other sites