Jump to content
Sign in to follow this  
cr7

17.04.2012.

Recommended Posts

hehe kako bi to dobro bilo.... u subotu zijane od barce, pa u srijedu ispadnu od bayerna.... mislim da bi se raspali totalno :icon_biggrin:

Tesko da ce ovako biti, ali nije nemoguce.... veceras su pokazali da bi se to moglo desiti

Sto nemoguce u subotu je realno da izgube od Barse a Svabe da odigraju kod kuce finale pa krv novu ce da uzmu ako treba i Bekenbauer da cuva Ronalda ako bude zatrebalo:)

Nadam se da si u pravu :48thumbsup:

I ja se nadam, najcrnje je sto nisam ljubitelj Bayerna ali od ovih mi je muka, nego ni ne znam kada je revans sledece nedelje ili one tamo?

Ma ja sam za Bayern, a ni Real mi nije najdrazi pa je veselje dvostruko :icon_biggrin:

Ako mislis na LP, za tjedan dana, u srijedu!

Ma ja sam za Bayern, a ni Real mi nije najdrazi pa je veselje dvostruko :icon_biggrin:

Ako mislis na LP, za tjedan dana, u srijedu!

Da da na to mislim, sad je Murinjo u procepu za 4 dana Barsa ne smee da odmara ekipu pa za 4 opet Bayern dok Svabe pukli titulu pa lagano, jos ako daju 1.25 na Reala kao na Barsu protiv Milana tako cu da posolim Bavarce samo od njih da imam placeno letovanje :icon_biggrin:

Da da na to mislim, sad je Murinjo u procepu za 4 dana Barsa ne smee da odmara ekipu pa za 4 opet Bayern dok Svabe pukli titulu pa lagano, jos ako daju 1.25 na Reala kao na Barsu protiv Milana tako cu da posolim Bavarce samo od njih da imam placeno letovanje :icon_biggrin:

hahaha, a sto je najbolje mogo bi bit i dobar koeficijent na prolaz Bayerna, oko 2.00 s obzirom da je X2 u Bet365 2.25

ako ih Barca natuce mogli bi fizicki i psihicki dosta past :50yes:

hahaha, a sto je najbolje mogo bi bit i dobar koeficijent na prolaz Bayerna, oko 2.00 s obzirom da je X2 u Bet365 2.25

ako ih Barca natuce mogli bi fizicki i psihicki dosta past :50yes:

Ne tvrdim da ce tako biti ali ne znam sta treba da se desi da ja ne odigraam prolaz Bayerna, realno do sada utakmice sa Barsom i ovo sa Bayernom su im utakmice koje nesto vrede ono sto su trpali boraniju neka im za rekorde Ronalda :77tooth:

Ne tvrdim da ce tako biti ali ne znam sta treba da se desi da ja ne odigraam prolaz Bayerna, realno do sada utakmice sa Barsom i ovo sa Bayernom su im utakmice koje nesto vrede ono sto su trpali boraniju neka im za rekorde Ronalda :77tooth:

slazem se! stvarno uzivancija u vrhunskim utakmicama ovih tjedan dana! :48thumbsup:

Odo lagano! Laku noc! :57bye:

hehe kako bi to dobro bilo.... u subotu zijane od barce, pa u srijedu ispadnu od bayerna.... mislim da bi se raspali totalno :icon_biggrin:

Tesko da ce ovako biti, ali nije nemoguce.... veceras su pokazali da bi se to moglo desiti

nije nemoguce , Nemci ce u prvenstvu da se cuvaju a ako Real izgubi kao sto se ocekuje od Barcelone moguce da ih uhvati nervoza , ja sam i danas bio ubedjen da se nece Bajern tako lako predati , a veliki je to motiv sto se finale igra u Minhenu

,,Nasankali ga!

Hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde Robert Prosinečki stavio je potpis na „ugovor” da će naredne godine preuzeti najvećeg rivala, ekipu Partizana! Naravno, u pitanju je šala, koju su mu „smestili” s Prve televizije, jer je Robi mislio da devojčici i dečaku daje autogram, a kad se potpisao, mališan je razvio ceo papir na kojem je pisalo: „Obećavam da ću 2013. godine postati trener Partizana”.

Prva srpska televizija organizovala je da dvoje malih novinara odu u posetu stadionu Crvene zvezde i tamo intervjuišu trenera Prosinečkog. Robi ih je primio u svojoj kancelariji, a dečak je zatražio autogram, što je hrvatski stručnjak bez pogovora učinio. Posle toga je usledilo veliko iznenađenje za šefa stručnog štaba kluba s Marakane.

- Čestitam, potpisali ste ugovor da ćete 2013. igrati za Partizan - malo se zbunio „novinar”, na šta je Robi rekao:

- Jao, vidi stvarno. Da vidim taj ugovor. Da treniram Partizan? Nije to baš dobro...,,

http://www.kurir-info.rs/robi-ide-u-partizan-clanak-178984 :77tooth:

Fin dobitak, super.... bice sutra piva uz tekmu :icon_biggrin:

Vazi, ja donosim pivu. Ti obezbjedi mezu... ;)