micha 27 Posted April 18, 2012 Jučerašnji dan treba što pre zaboraviti 4 odigrana i sva 4 promašaja. na tabeli smo i dalje prvi imamo + 718,5 bodova, a drugi je Besteurobets sa 396 bodova. I današnji dan krećemo sa izmenom: Izmena Izlazi - Kristijan Ulazi - Baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 18, 2012 DOJAVA: 15:00 AgAegean-Panionios 1 @ 2.15 (KOŠARKA GRČKA) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted April 18, 2012 sinoc sam igrao na Spurse protiv Lakersa i donio novih 95 bodova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 18, 2012 Za danas od mene ovo: Fudbal Regionalliga North Germany Vreme: 17:00 Hamburger Am. - St. Pauli Am. Tip: 1 Kvota: 1.75 Kladionica: Atlantik Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 18, 2012 Od mene danas ovako..nadam se i dobitno Fudbal Hrvatska,kup Vreme: 18:00 Cibalia(-3+)-Osijek Tip: manje Kvota: 1,80 Kladionica: SuperSport Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 18, 2012 Od mene danas ovako..nadam se i dobitno Fudbal Hrvatska,kup Vreme: 18:00 Cibalia(-3+)-Osijek Tip: manje Kvota: 1,80 Kladionica: SuperSport Ne ide pa ne ide! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 18, 2012 jel danas ista bolje nego juce? ovo sto vidim ovdje je skroz lose, micha i baptista promasili a ja sam uzeo skromnih 50 bodova... valjda su ovi ostali pogodili da budemo bar na pozitivnoj nuli Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 18, 2012 ponuda skoro nikakva pa sam za sutra uzeo ovaj par Hokej na ledu SAD: NHL Vreme: 04:00 Los Angeles Kings - Vancouver Canucks, Double chance Tip: X2 Kvota: 1.55 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted April 18, 2012 ako nema ponude nemojte niti igrat ili bolje da se posavjetujemo, ja igram samo kad sam dosta siguran, a ima dana kad imam i vise parova pa radije da ga dam nekom ili ako netko drugi ima da predlozi.....bolje nego stavljat bezveze :( Quote Share this post Link to post Share on other sites