euro 2 Posted April 18, 2012 Ago Rethymno 71 - 83 Panionios E moj Stefane,.Da si moj sad bi pala jedna roditeljska po usima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 18, 2012 Umal da dobiju :77tooth: :77tooth: :77tooth: Pa i jesu ! Ali samo zadnju četvrtinu Šteta što za one moje bugare nisam našao kvotu 2,20 , evo poluvreme je i vode već sa 3:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 18, 2012 Stefan je čudo, takav se ne radja često Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 18, 2012 Stefan je čudo, takav se ne radja često Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 18, 2012 Pozdrav ljudstvo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 18, 2012 Ago Rethymno 71 - 83 Panionios E moj Stefane,.Da si moj sad bi pala jedna roditeljska po usima. hoces reci jedna vaspitno - obrazovna mjera tipa samar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted April 18, 2012 Samo da vas pozdravim Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted April 18, 2012 hoces reci jedna vaspitno - obrazovna mjera tipa samar Sad nesmes ni rodjeno dete povuci za uvo a kamoli tudje. Stefan ti je pravi primerak nove generacije.Probaj da mu nesto objasnis on odmah skoci i misli da je najpametniji.A ima tek 13-14 god. Boze me sacuvaj... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 18, 2012 Ja pre secam se kad sam bio 5-ti razred osnovne, dodje osmak nalupa mi par samara ja cutim ko zaliven, obrazi bride. Sad sa 28 godina kad bih puko samar klincu nekom, pogodio bi me kamenom u glavu Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 18, 2012 Ja pre secam se kad sam bio 5-ti razred osnovne, dodje osmak nalupa mi par samara ja cutim ko zaliven, obrazi bride. Sad sa 28 godina kad bih puko samar klincu nekom, pogodio bi me kamenom u glavu Lako za to,nego bi ti navuko starog i još par frendova njegovih sa bejzbol palicama,pa ti vidi!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 18, 2012 Lako za to,nego bi ti navuko starog i još par frendova njegovih sa bejzbol palicama,pa ti vidi!! sve sama manguparija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 18, 2012 Pozdrav svima. Meni moj klinac doma spominje plavi telefon ... Kaže da su o tome učili u školi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 18, 2012 (edited) Ja pre secam se kad sam bio 5-ti razred osnovne, dodje osmak nalupa mi par samara ja cutim ko zaliven, obrazi bride. Sad sa 28 godina kad bih puko samar klincu nekom, pogodio bi me kamenom u glavu il kad te neko od starije raje posalje u granap da mu nesto kupis, bude mi drago sto je od toliko djece bas mene izabro, il da im branim kad se podijele da sutaju fudbala, napucavaju me sa svih strana, nema gdje me ne boli od napucavanja al mi puno srce sto im branim, sto sam sa njima u ekipi dok moji vrsnjaci gledaju sa strane Edited April 18, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 18, 2012 il kad te neko od starije raje posalje u granap da mu nesto kupis, bude mi drago sto je od toliko djece bas mene izabro, il da im branim kad se podijele da sutaju fudbala, napucavaju me sa svih strana, nema gdje me ne boli od napucavanja al mi puno srce sto im branim, sto sam sa njima u ekipi dok moji vrsnjaci gledaju sa strane Htjela si da tvoje aktove vidi barem pola svijeta a sada u granapu Sedrenika lokalni dripci te pitaju lutko, posto je pasteta Dakle ti si bio taj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted April 18, 2012 (edited) Lako za to,nego bi ti navuko starog i još par frendova njegovih sa bejzbol palicama,pa ti vidi!! I to je jedna od varijanti,al danas te odma tuže i tužbe dobijuPre pet godina tri su me momka isprovocirala(18-22 godina i svaki 1,9m) kad mi puko film i krenem prema njima jedan zagrli kolegu i počme vikat,da če me tužitak ak ga udarim...pa sad budi ozbiljan Edited April 18, 2012 by sirec Quote Share this post Link to post Share on other sites