micha 27 Posted April 19, 2012 Tabela posle 19.4. Mali pad ,ali idemo dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 20, 2012 Fudbal Irska 1. Vreme: 20:45 Derry City-Dundalk FC Tip: 1 Kvota: 1,50 Kladionica: SuperSport Micha ako ovo falim danas,odmah mjenjaj!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 20, 2012 od mene za danas Fudbal NIZOZEMSKA: Eerste Divisie Vreme: 20:00 MVV - Cambuur, Više od/Manje od Tip: više od 2.5 gol(ov)a Kvota: 1.50 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 20, 2012 (edited) Micha ako ovo falim danas,odmah mjenjaj!! Ništa ti nemogu obećati u vezi toga, jer i ja sam zaređao dva promašaja, a tvicentija već treći dan nema. Imamo na klupi dvojicu - Zokisojera i Kristijana (na Stefana ne računam). Moje je mišljenje da ćeš pogoditi, vreme je . Edited April 20, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 20, 2012 Ništa ti nemogu obećati u vezi toga, jer i ja sam zaređao dva promašaja, a tvicentija već treći dan nema. Imamo na klupi dvojicu - Zokisojera i Kristijana (na Stefana ne računam). Moje je mišljenje da ćeš pogoditi, vreme je . Ok kako ti kažeš!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 20, 2012 Posle jučerašnjeg dana odmora , za danas odigrano ovo: Fudbal Švedska 1. Vreme: 19:00 Mjallby - Djurgarden Tip: 1 Kvota: 2,50 Kladionica: Mozzart Fudbal Germany 4. nord Vreme: 19:00 SV Meppen - Herta am Tip: 1 Kvota: 2.00 Kladionica: Mozzart Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 20, 2012 Ja se već par dana uopće ne mogu logirati tamo, ni user name ni ništa mi ne prima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 20, 2012 Ja se već par dana uopće ne mogu logirati tamo, ni user name ni ništa mi ne prima to si trebo odma reci da moze micha reagovati gdje treba i vidjet u cemu je problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 20, 2012 (edited) Posle jučerašnjeg dana odmora , za danas odigrano ovo: Fudbal Švedska 1. Vreme: 19:00 Mjallby - Djurgarden Tip: 1 Kvota: 2,50 Kladionica: Mozzart Fudbal Germany 4. nord Vreme: 19:00 SV Meppen - Herta am Tip: 1 Kvota: 2.00 Kladionica: Mozzart Ovo za sad prolazi,ako uđe bodova ko u priči!! Edited April 20, 2012 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 20, 2012 evo uspio sam se logirati danas! malo cemo nba nabaciti za sutra! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 20, 2012 Posle jučerašnjeg dana odmora , za danas odigrano ovo: Fudbal Švedska 1. Vreme: 19:00 Mjallby - Djurgarden Tip: 1 Kvota: 2,50 Kladionica: Mozzart Fudbal Germany 4. nord Vreme: 19:00 SV Meppen - Herta am Tip: 1 Kvota: 2.00 Kladionica: Mozzart i prosla oba para, svaka cast a ja iso na siguricu kao prosla dva dana kad je proslo i popusio foru Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 20, 2012 i prosla oba para, svaka cast a ja iso na siguricu kao prosla dva dana kad je proslo i popusio foru ..ja isto kiksao,ulovila me neka crna serija da ne može bit crnja!! Quote Share this post Link to post Share on other sites