c4nton4 20 Posted April 20, 2012 Evo jedna slika za Baneta kad svrati. Iz doba kad golmani u NHLu nisu nosili maske A sad pozdrav, jer nema akcije u kafeu. Do daljnjega.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 20, 2012 Dobar dan! vidim da je jučer na expektu bio dobar dan za gađanje koef većih od 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 20, 2012 Dobar dan! vidim da je jučer na expektu bio dobar dan za gađanje koef većih od 6 ko je to pogodio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 20, 2012 Petak -> dan za metak Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 20, 2012 Idemo Congice na pobedu i plus gemove Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 20, 2012 ko je to pogodio? Ma nemam pojma tko, najvjerojatnije je slučajno bilo! :p Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 20, 2012 Dobar dan..... Moja odluka je pala : Robert od 1.maja više ne kladi !!! Svima koji klade želim puno puno sreće!!! Lp Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 20, 2012 Dobar dan..... Moja odluka je pala : Robert od 1.maja više ne kladi !!! Svima koji klade želim puno puno sreće!!! Lp Jesi bar izabrao drugi porok? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 20, 2012 Ovaj forum bi trebao dobit nagradu za unapređenje bontona u regiji. Pola ljudi vjerovatno najbližem susjedu, tetki ili čak ženi sleš djevojci nije imalo naviku poželjet dobar dan, a ovdje se poželi i dobro jutro, dan, veče, tek, sranje, šišanje, grizenje noktiju..Svaka čast. Dobar dan Evo jedna slika za Baneta kad svrati. Iz doba kad golmani u NHLu nisu nosili maske A sad pozdrav, jer nema akcije u kafeu. Do daljnjega.. Pa tebe nema, ja pomalo i pratim ovaj play off nista posebno, najvise ovaj i najzanimljiviji duel (ocekivano) izmedju Pitsburga i Phile Tebe nema vise, bole te tuki Dobar dan..... Moja odluka je pala : Robert od 1.maja više ne kladi !!! Svima koji klade želim puno puno sreće!!! Lp Tesko ce ti to biti veruj mi. ALi hrabra odluka, nema sta Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 20, 2012 Dobar dan..... Moja odluka je pala : Robert od 1.maja više ne kladi !!! Svima koji klade želim puno puno sreće!!! Lp Ali korizma je već prošla..? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 20, 2012 Dobar dan..... Moja odluka je pala : Robert od 1.maja više ne kladi !!! Svima koji klade želim puno puno sreće!!! Lp rekla-kazala Robi će od prvog maja sve po starom i još jače Dobar dan Pa tebe nema, ja pomalo i pratim ovaj play off nista posebno, najvise ovaj i najzanimljiviji duel (ocekivano) izmedju Pitsburga i Phile Tebe nema vise, bole te tuki Tesko ce ti to biti veruj mi. ALi hrabra odluka, nema sta Ma nema me, jbg, poso, etc..Malo ulovim hokej, malo ne..Al sve polovim, tako da ništa nisam propustio. Nema ni tebe prečesto koliko sam vidio u proteklim topicima Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 20, 2012 Pozdrav svima! Ima li danas kakva dojava, Stefane? Zeljno te iscekujemo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites