Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobar dan.....

Moja odluka je pala : Robert od 1.maja više ne kladi !!!

Svima koji klade želim puno puno sreće!!!

Lp

Ajmo opet.

Kladi 1.25

Ne kladi 3.80

:icon_biggrin:

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

rekla-kazala :50yes: Robi će od prvog maja sve po starom i još jače :icon_lol:

Ma nema me, jbg, poso, etc..Malo ulovim hokej, malo ne..Al sve polovim, tako da ništa nisam propustio. Nema ni tebe prečesto koliko sam vidio u proteklim topicima :57bye:

Mrtvilo ovde, samo slusam dobar dan i laku noc, a to nikog ne interesuje :whaat:

Nego uhvatile tebe neke sojke pod svoje pa ti neda da vise petljas po kladionicarskom forumu :65ppp:

Pozdrav svima!

Ima li danas kakva dojava, Stefane?

Zeljno te iscekujemo.... :77tooth:

Izgleda da ga je ona dojava deprimirala, a mozda je i izgubio uzinu za celu nedlju pa sad se bavi negde radnim akcijama :77tooth:

Posted

Radije zovem cure na piće i možda nešto više....i možda imam nešto od toga.....imamo kratki život pa treba dobro iskoristiti...:))

Malo prije sam zezao......

Dosta mi je svega......

Posted

Radije zovem cure na piće i možda nešto više....i možda imam nešto od toga.....imamo kratki život pa treba dobro iskoristiti...:))

Malo prije sam zezao......

Dosta mi je svega......

mislis ovako nekako, ne pijem ne pusim ne drogiram se ne kladim se i volio bi promijenit nacin zivota :icon_biggrin:

Posted

mislis ovako nekako, ne pijem ne pusim ne drogiram se ne kladim se i volio bi promijenit nacin zivota :icon_biggrin:

Ili ono: Ne pijem , ne pušim i ne psujem...o jebote upade mi pljuga u pivo :icon_biggrin:

Nego sta nam je davorom, izgleda da se okanio kladionice i poceo uciti :50yes:

Posted

Dosta mi je svega......

..nemoj samo da te čitamo uskoro u nekoj crnoj kronici,tipa prokockao cjelu imovinu i presudio sam sebi a za sobom ostavio troje djece bez krova nad glavom!! :icon_biggrin:

Mrtvilo ovde, samo slusam dobar dan i laku noc, a to nikog ne interesuje :whaat:

..zaboravio si dobro jutro!! :50yes:

..btw ja sam u tolikoj gužvi i da mi dan traje 50 sati bilo bi mi premalo,trenutno sam u fazi seljenja,sređivanja stana i tako dalje..a za sve ostalo tu je mastercard!! :blink:

Posted

..nemoj samo da te čitamo uskoro u nekoj crnoj kronici,tipa prokockao cjelu imovinu i presudio sam sebi a za sobom ostavio troje djece bez krova nad glavom!! :icon_biggrin:

..zaboravio si dobro jutro!! :50yes:

..btw ja sam u tolikoj gužvi i da mi dan traje 50 sati bilo bi mi premalo,trenutno sam u fazi seljenja,sređivanja stana i tako dalje..a za sve ostalo tu je mastercard!! :blink:

:icon_biggrin:

:57bye: